Συγκλονίζει η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ για την αποβολή της - «Μου ήρθε τόσο ξαφνικά...»

Τα δυνατά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ για την αποβολή της - «Μου ήρθε τόσο ξαφνικά...»

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μίλησε για την πρόσφατη αποβολή της και συγκλόνισε με τα λόγια της, εξηγώντας πως τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και αυτό το άσχημο περιστατικό, ήρθαν πολύ ξαφνικά στη ζωή της.

Η ίδια ανέφερε για την αποβολή: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε.

Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό.»

«Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά».

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ ωστόσο δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δείτε εδώ μία κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Έτσι έγινε γνωστή η αποβολή της συντρόφου του Κώστα Σόμμερ

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφος του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του znews.gr, η make up artist απέβαλε.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, η εγκυμοσύνη της διακόπηκε στην 8η εβδομάδα της κύησης.

Η 26χρονη make up artist, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, έχει επιστρέψει στις αθλητικές της δραστηριότητες, τις οποίες είχε διακόψει λόγω της εγκυμοσύνης, ωστόσο, όπως διαβάζουμε, τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Σόμμερ επιθυμούν σύντομα να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι και είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν ξανά μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Πηγή: znews.gr

Την δυσάρεστη είδηση πως απέβαλε, έκανε γνωστή και η Ολίβια Γαβρίλη.