Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφος του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και αποφεύγει τις δημόσιες εξόδους.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, ο Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που βλέπουμε το ζευγάρι σε επίσημη έξοδό του. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί, ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός σε δηλώσεις του φάνηκε εκνευρισμένος με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.

Κώστας Σόμμερ Βαλεντίνη Παπαδάκη

Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Σε παγκάκι της πόλης "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, που δεν έκρυβαν τον ερωτά τους. Οι δυο τους αν και σε δημόσιο χώρο έδωσαν φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον άλλο και συζήτησαν για μερική ώρα.

Ειδικότερα ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε" τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του στην Γλυφάδα. Οι δυο τους κάθισαν για λίγο σε ένα παγκάκι και οι τρυφερότητες δεν άργησαν αν έρθουν. Οι δυο τους βγήκαν για λίγο από το σπίτι ενώ είχαν μαζί και το ποδήλατο, μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να βγήκαν για γυμναστική.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα και να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου, αφού δεν κρύβουν το ότι είναι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν. Σας έχουμε ωστόσο και τον Κώστα Πηλαδάκη, που βγαίνει με μια πρώην του Κώστα Σόμμερ. Δεν φαντάζεστε ποια είναι.

Κώστας Σόμμερ με σύντροφο σε παγκάκι Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αγκαλιάΚώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη ΠαπαδάκηΚώστας Σόμμερ με Βαλεντίνη Παπαδάκη στην Γλυφάδα