Εκνευρισμένος ο Κώστας Σόμμερ με την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς

«Δεν έπρεπε να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκνευρισμένος ο Κώστας Σόμμερ με την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Σόμμερ, με την αποκάλυψη που έγινε πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς ήθελε να το κρατήσει το γεγονός μόνο για τον ίδιος και τα αγαπημένα τους πρόσωπα για λίγο καιρό ακόμη.

Μπορεί με τη σύντροφο του, Βαλεντίνη Παπαδάκη να μετρούν λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης, ωστόσο θα γίνουν πρώτη φορά γονείς κάτι που έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να λέμε οτιδήποτε.. Αυτό που έχει γίνει είναι αστείο, γιατί είναι τόσο νωρίς που δεν έπρεπε να βγει ακόμα κάτι προς τα έξω. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, όπως όλοι όσοι διανύουν αυτό το στάδιο, και συνάμα είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου.

Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Σε παγκάκι της πόλης "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, που δεν έκρυβαν τον ερωτά τους. Οι δυο τους αν και σε δημόσιο χώρο έδωσαν φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον άλλο και συζήτησαν για μερική ώρα.

Ειδικότερα ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε" τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του στην Γλυφάδα. Οι δυο τους κάθισαν για λίγο σε ένα παγκάκι και οι τρυφερότητες δεν άργησαν αν έρθουν. Οι δυο τους βγήκαν για λίγο από το σπίτι ενώ είχαν μαζί και το ποδήλατο, μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να βγήκαν για γυμναστική.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα και να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου, αφού δεν κρύβουν το ότι είναι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν. Σας έχουμε ωστόσο και τον Κώστα Πηλαδάκη, που βγαίνει με μια πρώην του Κώστα Σόμμερ. Δεν φαντάζεστε ποια είναι.

Κώστας Σόμμερ με σύντροφο σε παγκάκι Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αγκαλιάΚώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη ΠαπαδάκηΚώστας Σόμμερ με Βαλεντίνη Παπαδάκη στην Γλυφάδα