Με πρώην του Κώστα Σόμμερ ο Κώστας Πηδαλάκης - Αποκάλυψη

Είναι μαζί μόλις δυο μήνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πρώην του Κώστα Σόμμερ ο Κώστας Πηδαλάκης - Αποκάλυψη

Με πρώην του Κώστα Σόμμερ ο Κώστας Πηδαλάκης, είναι ζευγάρι ο επιχειρηματίας και η αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή Happy Day. Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις δυο μήνες, ωστόσο κάνουν κάποιες κοινές εμφανίσεις.

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz καθώς ο Κώστας Πηδαλάκης, είναι σε σχέση με την πρώην του Κώστα Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο μήνες και μάλιστα η εκπομπή Happy Day έδειξε και πλάνα από κοινή βόλτα του ζευγαριού.

Ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν ζευγάρι από τον Οκτώβριο με την χορογράφο Τσέιλι Τζένινγκς, ωστόσο το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την άλλη υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Σόμμερ.

 Κώστας Πηδαλάκης Κώστας Σόμμερ πρώην

Ωστόσο εκτός από το νεο ζευγάρι δείτε και έναν χωρισμό που έγινε στην ελληνική showbiz.

Ποιος είναι ο Κώστας Πηλαδάκης

Ο Κώστας Πηλαδάκης, γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Ανήσυχος νέος, «πιάνοντας τον σφυγμό της εποχής» ξεκίνησε με ένα μηχανάκι το 1986 να μοιράζει βιντεοκασέτες. Διέσχιζε τους δρόμους της Νέας Φιλοθέης, κάνοντας διανομή κατ’ οίκον από το βιντεοκλάμπ που είχε ανοίξει, μόλις 20 χρονών.

Η κίνηση έξυπνη και ιδιαίτερα χαρακτηριστική της πορείας που ακολούθησε και πέρασε γρήγορα στις μεγάλες μπίζνες.

Τον Ιούλιο του 2004 παντρεύτηκε την ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου με την οποία απέκτησαν δύο γιούς. Ο γάμος τους έληξε το 2009, ενώ το διαζύγιό τους εκδόθηκε επίσημα στις αρχές του 2011.

Ο Κώστας Πηλαδάκης, απογειώθηκε, ιδρύοντας την αεροπορική εταιρεία ΣΕΕΑ (South East, European Airways) η οποία όμως δεν πήγε καλά και το 1992 γίνεται θυγατρική της Virgin Atlantic.Ως παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, πάλι στο πνεύμα της εποχής, αποφασίζει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τον Ηλυσιακό.

Από τότε που άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά έχει διατελέσει:

  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. (VIRGIN MEGASTORES & CAZINO ΞΑΝΘΗΣ)
  • Πρόεδρος Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλος και βασικός μέτοχος του CASINO HOTEL Ρίου –Αχαΐας
  • Πρόεδρος της εταιρείας COSMO – ΜΕΓΑΛΑ Α.Ε.Ε. (συνεταιρισμός με COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.)
  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας V2 RECORDS HELLAS
  • Επίσης, υπήρξε ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας VIRGIN ATLANTIC (1992 – 2002) και διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος ως το 1999.
  • Πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας .