Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι ευχές της πρώην του, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

"Είμαι πολύ..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι ευχές της πρώην του, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Κώστα Σόμμερ για πρώτη φορά θα γίνει μπαμπάς και σήμερα, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, Love it, η πρώην αυτού, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, του έστειλε της ευχές της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον Κώστα. Πραγματικά. Γιατί το αξίζει και γιατί ήθελε να γίνει πατέρας. Και νομίζω πως θα είναι και πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Τον Κώστα τον αγαπάω και θα λέω πάντα ότι τον αγαπάω», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο Κώστας Σόμμερ είναι εδώ και καιρό με την Βαλεντίνη Παπαδάκη κι όπως φαίνεται θα... φάμε και κουφέτα!

Με το καλό!

Δείτε τον σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου εδώ!

Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Σε παγκάκι της πόλης "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, που δεν έκρυβαν τον ερωτά τους. Οι δυο τους αν και σε δημόσιο χώρο έδωσαν φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον άλλο και συζήτησαν για μερική ώρα.

Ειδικότερα ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε" τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του στην Γλυφάδα. Οι δυο τους κάθισαν για λίγο σε ένα παγκάκι και οι τρυφερότητες δεν άργησαν αν έρθουν. Οι δυο τους βγήκαν για λίγο από το σπίτι ενώ είχαν μαζί και το ποδήλατο, μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να βγήκαν για γυμναστική.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα και να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου, αφού δεν κρύβουν το ότι είναι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν. Σας έχουμε ωστόσο και τον Κώστα Πηλαδάκη, που βγαίνει με μια πρώην του Κώστα Σόμμερ. Δεν φαντάζεστε ποια είναι.

Κώστας Σόμμερ με σύντροφο σε παγκάκι Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αγκαλιάΚώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη ΠαπαδάκηΚώστας Σόμμερ με Βαλεντίνη Παπαδάκη στην Γλυφάδα