Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απέβαλε η Ολίβια Γαβρίλη - «Σήμερα θα ήμουν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος αλλά...»

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της

Απέβαλε η Ολίβια Γαβρίλη - «Σήμερα θα ήμουν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος αλλά...»
News 12.05.2020 14:36
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολίβια Γαβρίλη συγκίνησε με τα λόγια της για τη μέρα που πληροφορήθηκε ότι απέβαλε. Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως αν το παιδί ήταν καλά σήμερα θα ήταν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος.

Η Ολίβια Γαβρίλη έζησε μία πολύ άσχημη εμπειρία, μιας και ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτό της παιδί, έμαθε ότι απέβαλε, γεγονός που την πλήγωσε βαθύτατα.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να μιλήσει για το γεγονός αυτό και να εκφράσει δημόσια τις σκέψεις της για το πώς ένιωσε στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Πέρα από την Ολίβια Γαβρίλη, απέβαλε και η σύζυγος ενός πολύ γνωστού ηθοποιού, με την ίδια να βυθίζεται στη θλίψη. Δείτε εδώ τη σπαρακτική της ανάρτηση.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ολίβιας Γαβρίλη για την αποβολή της

«27/3/20 κρατάω ένα θετικό τεστ. Χαρές, όνειρα!

Όλα ταίριαξαν τέλεια: το μωρό μας ήρθε στον πρώτο μήνα προσπάθειας, θα γεννηθεί πριν τα Χριστούγεννα και το 2021, εκτός από τον γάμο μας που αναβλήθηκε λόγω Covid-19 θα κάνουμε και βάπτιση!

Σήμερα θα ήμουν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος, μόνο που δεν είμαι πια έγκυος. Το σποράκι μας παλινδρόμησε.

Στο ραντεβού μας μετά το Πάσχα η καρδιά του δεν χτύπησε. Η Ελένη μου, η καλή μου φίλη και γιατρός, πάσχιζε να βρει χτύπο, αλλά ήξερε και αυτή κι εγώ από τα πρώτα δεύτερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Πήγα σπίτι περιμένοντας να αποβάλλω. Η Ελένη δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε απόξεση, έχω ήδη τρεις καισαρικές και ήθελε να αποφύγουμε να πειράξουμε τη μήτρα. Η αποβολή άρχισε μετά από 8 μέρες και σήμερα, 6 μέρες μετά ο υπέρηχος έδειξε πως η μήτρα μου είναι πια άδεια.

Αν έκλαψα; Πολύ.

Πριν συλλάβω τον Αρχελάκο μου είχα πάλι μια ατυχία, αλλά είχε φανεί από την αρχή, από τις χοριακές ακόμα. Τώρα ήταν διαφορετικά. Κάναμε όνειρα και για αυτά τα όνειρα κλάψαμε.

Ξέρουμε πως κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένα έμβρυο που η φύση θέλησε να προστατέψει. Όμως όσο συνειδητοποιημένος και ορθολογιστής και αν είσαι, η αποβολή πονάει. Αγκάλιασα αυτόν τον πόνο και τον πήρα ως δώρο. Έχω ήδη τρία παιδάκια. Έχω δίπλα μου έναν σύντροφο θησαυρό. Θα έρθει άλλο μωρό, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει, είμαστε ήδη ευτυχισμένοι και τυχεροί.

Η σκέψη μου είναι στις γυναίκες που πέρασαν και θα περάσουν το ίδιο: η αποβολή είναι ακόμα ταμπού. Όμως είμαστε πολλές! Λένε πως 1 στις 4 γυναίκες θα βιώσει κάποια αποβολή. Και όμως όλες αποφεύγουμε να μιλήσουμε για αυτό, λες και φταίμε, λες και είναι γρουσουζιά, λες και είναι ντροπή. Να στέκεστε πλάι στη φίλη που χάνει ένα έμβρυο. Το ενδιαφέρον σας το έχει ανάγκη.

Εγώ είμαι πια ήρεμη και καλά. «Χαίρομαι» που τουλάχιστον τελείωσε στο σπίτι, εύκολα και χωρίς πολύ πόνο. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, νιώθω ευγνώμων και για αυτή την εμπειρία. Με έκανε να θυμάμαι πως η ζωή δεν μπορεί να έχει μόνο καλά. Πάντα θα έρχονται και δύσκολα.

Ευχαριστώ τον άντρα μου και τα παιδάκια μας που η αγάπη τους ήταν βάλσαμο, τις οικογένειες μας, τους φίλους μου, τη γιατρό μου Ξανθοπούλου.

Τα πάντα ρεί. This too shall pass. Στα όμορφα που θα έρθουν!».

27/3/20 κρατάω ένα θετικό τεστ. Χαρές, όνειρα! Όλα ταίριαξαν τέλεια: το μωρό μας ήρθε στον πρώτο μήνα προσπάθειας, θα...

Posted by Olivia Gavrili on Monday, 11 May 2020

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είδηση - βόμβα! Απέβαλε αγαπημένη εγκυμονούσα της showbiz!

Δυσάρεστα νέα στη showbiz: Σύζυγος γνωστού ηθοποιού απέβαλε για δεύτερη φορά!

Share