J2US: ''Σούσουρο'' με το πρόσωπο που βρέθηκε στις πρόβες - Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έπαιζε ντραμς

Τι μας ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;

To μεγάλο πάρτι του Just the 2 of us ετοιμάζεται για το Σάββατο (10/6) με το Νίκο Κοκλώνη και όλη την παραγωγή να έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό, που θα παρευρεθεί εκεί ζωντανά, αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες για τους διαγωνιζόμενους και μάλιστα πρόσφατα μέσα από τα social media είδαμε γνωστό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται σε μία από τις πρόβες και να παίζει ντραμς.

Expand player

Για όσους αναρωτιούνται πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Αντρέα Λοβέρδο, ο οποίος δημοσίευσε από μόνος του το εν λόγω βίντεο στο instagram (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει το show σε νούμερα).

Ο γνωστός πολιτικός που βρέθηκε στα γυρίσματα του J2US

Όσα θα δούμε το Σάββατο (10/6) στο show

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται αυτό το Σάββατο στο J2US τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, Πέτρο Ιακωβίδη.

Θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του album «Καλησπέρα», o Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται στο πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης για να ερμηνεύσει live στη σκηνή νέες και παλιές του επιτυχίες! «Σ’ αγαπάω σου φώναξα», «Μου ‘λειψες πολύ» «Οδός Τσιμισκή» αλλά και το νέο του single «Σήκωσε το τηλέφωνο», είναι μερικά από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε το Σάββατο από τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ξεχωριστές ερμηνείες και ανατρεπτικές εμφανίσεις από τα ζευγάρια του J2US αλλά και μία διπλή αποχώρηση περιμένει τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο, με τις εκπλήξεις να μην σταματούν ποτέ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ειρήνη Μιχαήλ: «Πληγώθηκα όταν...» - Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Just The 2 of Us

«Το ότι μου γίνεται ένας ανελέητος “πόλεμος”...» - Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά την απουσία του από το χθεσινό J2US