Ειρήνη Μιχαήλ: «Πληγώθηκα όταν...» - Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Just The 2 of Us

Η αποκάλυψη μετά την αποχώρησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ειρήνη Μιχαήλ: «Πληγώθηκα όταν...» - Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Just The 2 of Us

Πέρα από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για τον τσακωμό της με την Βρισηίδα Ανδριώτου, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε την Δευτέρα 5/6 η Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία φέτος τραγουδούσε στο Just The 2 of Us ως coach της Μαρίας Αντωνά.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στην καριέρα της, τις σπουδές της και τον τρόπο και τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες του show στο κανάλι του ALPHA.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Μιχαήλ για το J2US

«Σπούδασα αλλά δεν τελείωσα στο ΤΕΦΑΑ. Χρωστάω ακόμη 5 μαθήματα οπότε μάλλον είμαι ακόμα φοιτήτρια. Δεν τελείωσα γιατί πήραν τα μυαλά μου αέρα και ήθελα να έρθω Αθήνα. Το έχω σκεφτεί να πάρω το πτυχίο γιατί σε αυτή τη δουλειά αμφιταλαντεύομαι», είπε αρχικά και εξήγησε πως κάνει επίσης Taekwondo από τριών ετών, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Το τραγούδι μπήκε καταλάθος στη ζωή μου, δεν το είχα σκοπό. Στο σχολείο οι καθηγητές μου έλεγαν ότι έχω καλή φωνή, οριακά νόμιζα ότι ήμουν αγόρι. Δούλεψα τυχαία, δεν ήξερα καν αν μου αρέσει».

Όσον αφορά στον μουσικό διαγωνισμό που συμμετείχε, δήλωσε: «Στο J2US πέρασα εξαιρετικά, πληγώθηκα όταν φύγαμε. Η Μαρία Αντωνά είναι καλή και πίστευα ότι θα τραβήξει παραπάνω. Ήταν όλοι εξαιρετικοί. Ήταν τρία ποπ κομμάτια που ο κόσμος τα θεωρεί εύκολα, ήταν δύσκολα. Κάποιες μπαλάντες μπορεί να σε βοηθήσουν πιο πολύ για να είσαι σταθερός. Το πρώτο και το τρίτο τραγούδι ήταν το πιο δύσκολο. Το “Εγώ” της Ζόζεφιν, το “Μπικίνι” της Τζόυς Ευείδη και το “Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου” της Δέσποινας Βανδή. Ταιριάξαμε με όλα τα παιδιά και στεναχωρήθηκα που φύγαμε, που έχασα όλη αυτή την πλάκα που κάναμε στα παρασκήνια. Στο πλαίσιο του αστείου είχαμε πει με κάποιους να κάνουμε ένα μίνι σχήμα».