The 2night show: «Δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη...!» - Ο χαρακτηρισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο χωρισμός της και το νέο της επαγγελματικό βήμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: «Δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη...!» - Ο χαρακτηρισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Μεταξύ των τριών καλεσμένων που βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, the 2night show, το βράδυ της Δευτέρας 5/6 ήταν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα!

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον μελλοντικό της σύζυγο, στην πρώην κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και στην παρουσίαση δική της εκπομπής.

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ο χωρισμός

"Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά, κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα, δεν ένιωσα θυμό. Όλα αυτά τα στάδια. Πλέον νιώθω μόνο αγάπη, εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε κιόλας σε καθημερινή βάση. Σουηδία. Πολιτισμός", ενώ για τον πρώην σύντροφό της ανέφερε: "Δεν με άφηνε και να δουλεύω, δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Πλέον νιώθω ότι μπορώ ότι και εγώ μόνη μου να πορεύομαι και να προσφέρω ως προς το ζην και το ευ ζην".

Η Βρισηίδα

"Τελικά ο όρος φιλία υπήρχε; Σε μία διαφωνία ο ένας δεν πρέπει να ακούσει τον άλλο; Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες. Δεν τσακώθηκα εγώ με τη συγκεκριμένη κυρία. Μέσα στο παιχνίδι χρησιμοποίησα τη λέξη "αδίστακτος" για τον Σπύρο Μαρτίκα και πάνω στα νεύρα μου είπα ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι δικαίωμά της να μη μου μιλάει αλλά και στο δικαστήριο θα σου δώσουν την ευκαιρία να απολογηθείς. Οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Δεν ξέρω αν θέλω να μου δοθεί μια ευκαιρία, κρατάω αυτόν τον άνθρωπο μέσα μου με αγάπη. Το αφήνω πίσω μου και βάζω τελεία".

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

"Τις επόμενες μέρες έχουμε το οριστικό ραντεβού που θα διευκρινισουμε τα οικονομικά μας και το τι καλούμαι εγώ να κάνω. Θα είανι μαγκαζίνο το σαββατοκύριακο. Είναι ένα μικρό κανάλι, αλλά καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη".