Συμφιλιώθηκαν Κατσούλης και Τριαντάφυλλος - Τι ψιθύριζε στο αυτί του Σάκη όσο τον αγκάλιαζε

Τέλος στην κόντρα τους μετά από τόσους μήνες

NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Τριαντάφυλλος, που τραγούδησε, μάλιστα, στη σκηνή, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4 και του Survivor All Star.

Ως γνωστόν, οι δύο τελευταίοι μετά την συμμετοχή του δεύτερου στο ριάλιτι επιβίωσης, τα "έσπασαν", διότι ο τραγουδιστής θεώρησε πως αθετήθηκε η υπόσχεση που είχαν δώσει και τελικά ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο έχει σοβαρή διαμάχη.

Expand player

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος, από εκεί που τον στήριζε τρελά, ανέφερε "τα γύρισε" τελείως. Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο νικητής του παιχνιδιού, μαζί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανέφεραν πως δεν του κρατάνε καμία κακία, καθώς συμπεριφέρεται σαν παιδί (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν για την κουμπαριά τους).

Η συμφιλίωση του Σάκη Κατσούλη και του Τριαντάφυλλου

Η συναυλία αυτή, ωστόσο, έγινε η αφορμή ώστε οι δύο άντρες να τα βρουν ξανά και να δώσουν τέλος στην κόντρα τους. Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στη σκηνή και φώναξε τον παλιό του φίλο να ανέβει κι αυτός, κάνοντας το πρώτο βήμα και έπειτα μαζί κατέβηκαν και ξεκίνησαν τις αγκαλιές. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ήταν επίσης εκεί.

«Α, πάλι εγώ φταίω;», ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Χανταμπάκης σημείωσε: «Τίποτα παιδιά, δεν έχει θέμα η υπόθεση», προσπαθώντας να κρυφακούσει τι έλεγε ο καλλιτέχνης στο αυτί του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τον λογαριασμό του κινητού του: Πόσα πλήρωσε για να ψηφίζει την Μαριαλένα στο Survivor All Star