Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τον λογαριασμό του κινητού του: Πόσα πλήρωσε για να ψηφίζει την Μαριαλένα στο Survivor All Star

«Τι δεν καταλαβαίνετε εσείς οι δυο ρε φίλε;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τον λογαριασμό του κινητού του: Πόσα πλήρωσε για να ψηφίζει την Μαριαλένα στο Survivor All Star

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes λίγο καιρό μετά τον τελικό του Survivor All Star συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Πέρα από το αν θα συμμετέχουν και στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι η δημοσιογράφος τους ζήτησε να σχολιάσουν κι όλο αυτό το θέμα της φιλίας τους με τον Τριαντάφυλλο.

Οι δυο τους απάντησαν στις κάμερες, κάνοντας τον τραγουδιστή που παρακολουθούσε στον αέρα της εκπομπής τα τόσα έλεγαν να ξεσπάσει.

Οι δηλώσεις του Σάκη και της Μαριαλένας

«Είμαστε πολύ καλά, μια χαρά, περνάμε ήρεμα, διακοπές. Πολλά ακούγονται για το Survivor All Star 2, μην ακούτε αυτά που διαβάζετε. Πόσες φορές να πάμε πια; Το έχω πει πάρα πολλές φορές πως και να πάει η Μαριαλένα μόνη της εγώ θα την υποστηρίζω. Η πρόβα για την πρόταση γάμου καλά πήγε. Είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση του Σάκη για την γιορτή της αγαπημένης του και τα 5 χρόνια μαζί), δεν είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να προχωρήσουμε; Τώρα το πότε δεν το ξέρουμε», δήλωσαν αρχικά.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο είπαν: «Τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο, καλή επιτυχία. Έχουν γίνει πάρα πολλά με τον Τριαντάφυλλο. Γενικότερα καλή καρδιά. Δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους. Ενδεχομένως να έχουν συμβεί κάποια λάθη που όταν κι εμείς τα είδαμε πάθαμε σοκ παρ' όλα αυτά, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο. Ότι έγινε έγινε, εμείς προχωράμε προχωράει κι εκείνος. Αν θέλει να κάνουμε κάποια συζήτηση εδώ είμαστε να την κάνουμε», ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ενδέχεται να καλέσουν τον τραγουδιστή στον γάμο τους εκείνοι απάντησαν «Δεν ξέρουμε αν θα παντρευτούμε, πότε θα γίνει η πρόταση και συζητάμε για τους καλεσμένους και τον κουμπάρο. Έχουν συμβεί πάρα πολλά, το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρει κανείς»

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, λοιπόν, τον λόγο πήρε ο τραγουδιστής που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τι έχει γίνει και ποια είναι τα λάθη; Μαριαλένα μου με κοιτάς ξέρεις ποιος είμαι, 2,5 μήνες μίλα με την μαμά σου μιλούσα μαζί της κάθε μέρα για σένα, όταν όλοι ήταν εναντίον σου, έβγαινα μπροστά με story, σε όλες τις εκπομπές μιλούσα για σένα, ήμουν εκεί υπερβολικά φανατικά. Έλεγα τα καλύτερα για σένα. Έλεγα κάτω τα χέρια από την αδερφούλα μου. Εγώ ότι έζησα το 21 μαζί σας δεν το ξεχνάω. Για τον Σάκη δεν έχω πει τίποτα, κάτι κακό. Όταν βλέπω ότι έχουμε κάνει μια συζήτηση και βλέπω τον αδερφό μου να λέει έναν «εχθρό» μου να τον λέει αδερφέ μου, να του φτιάχνει κοτσιδάκια, λίγο με στεναχώρησε. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό παιδιά, δεν μπορώ να σας πως κάτι άλλο. Οι συνθήκες του 21 ήταν ακόμα πιο δύσκολες...

Θα σου δείξω Μαριαλένα μου τον λογαριασμό από την Vodafone που την ημέρα που ήταν να φύγεις έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα. Τι δεν καταλαβαίνετε εσείς οι δυο; Όταν σας βλέπω στον ώμο του Κόρο δεν μπορώ!»