«Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας, είναι πολύ μικροπρεπές...» - "Κόλαφος" Ρουμελιώτη & Κατσούλης για το τέλος της σχέσης τους

«Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του από τότε που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας, είναι πολύ μικροπρεπές...» -

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, την Πέμπτη 14/9, βρέθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, απάντησαν για την σχέση τους, αλλά και τον γάμο τους, ενώ δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε δηλώσεις για τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο έχουν κόψει κάθε επαφή μετά από τις επιθέσεις του προς το πρόσωπο του νικητή του Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την πρόταση γάμου που ο τελευταίος είχε κάνει στην καλή του όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε: «Αυτή η πρόταση γάμου ήταν η πρόβα, ακόμα δεν την έχω κάνει την κανονική. Θέλω να σκεφτώ κάτι καλό, γιατί η Μαριαλένα είναι απαιτητική με εμένα. Έχοντας ζήσει τόσα με αυτό τον άνθρωπο, δεν μένει και κάτι άλλο. Πολλοί θα πουν ότι το κάναμε για τις κάμερες, αλλά αυτό που ένιωθε η καρδιά μας, το βγάζαμε προς τα έξω».

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη και της Ρουμελιώτη για την σχέση του με τον Τριαντάφυλλο μετά τις "επιθέσεις" του

Ενώ για την σχέση τους με τον τραγουδιστή και πρώην φίλο τους, ανέφεραν και οι δύο:

«Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας. Είχαμε έρθει όντως κοντά μαζί του, βλέπαμε την καλή πλευρά του, δεν του κρατάμε κακία, πραγματικά, αλλά με έχει πληγώσει. Όταν μπήκαμε στο Survivor, μας στήριζε και όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος δεν μας μιλούσε. Είναι πολύ μικροπρεπές.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Η κουβέντα που λέει ότι είχε κάνει με τον Σάκη πριν μπουν στο παιχνίδι δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο, το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».

Δείτε επίσης: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει για την φωτογραφία στην Τήνο που προκάλεσε χαμό - «Ήταν όλα άπλυτα και...»