«Έκανα υπομονή αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου» - Ο Τριαντάφυλλος δίνει στεγνά τον Σάκη Κατσούλη

Η συμφωνία που ο δεύτερος δεν τήρησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανα υπομονή αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου» - Ο Τριαντάφυλλος δίνει στεγνά τον Σάκη Κατσούλη

Πολλές είναι οι φιλίες που έχουν ξεκινήσει μέσα από το Survivor όλα αυτά τα χρόνια, με άλλες να έχουν τελειώσει άδοξα, όπως εκείνη της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και με μερικές να έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα. Μία από αυτές είναι και εκείνη του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Φαίνεται, όμως πως και εκεί υπάρχουν σύννεφα.

Πιο συγκεκριμένα, τις προάλλες ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά βιντεάκια "καταδικάζοντας" τον φίλο του για την συμπεριφορά του και τον όρκο που είχαν δώσει και τον καταπάτησε και το πρωί της Κυριακής 30/4 θέλησε να εξηγήσει γιατί ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο, αλλάζοντας μερικώς τα λεγόμενά του (δείτε εδώ τα βίντεο).

Διαβάστε επίσης: «Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε, την πάτησες» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Τριαντάφυλλο για την Ελευθερίου

Το ξεκαθάρισμα του Τριαντάφυλλου για τον όρκο που έσπασε ο Σάκης Κατσούλης

«Σιγά, μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προδοσία ή οτιδήποτε, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί κάτι είχαμε πει πριν φύγουμε. Είχαμε πει εκεί που τρώγαμε στο μαγαζί του Σάκη, ότι αν ήμασταν στο Survivor All Star... δώσαμε όρκο ότι ποτέ Amigos, αλλά αν περάσουμε τους Amigos, ποτέ με τον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν λέω καν ούτε το όνομά του. Λέει: «Εννοείται ποτέ με αυτόν, περάσαμε τόσα». Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι είπαμε αυτό. Έκανα υπομονή που έβλεπα χίλια δύο στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το βγάλω αυτό από μέσα μου, γιατί ένιωθα λίγο περίεργα, στεναχωρημένα», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως δήλωσε ότι δεν τον στηρίζει πια και δεν τον θέλει νικητή, είπε: «Ας το πάρει ο Σάκης. Τον αγαπώ. Θα με πούνε κωλοτούμπα, μπιφτεκά, θα με πούνε χίλια δύο, οκ. Πείτε με ό,τι θέλετε, βρίστε με, κάντε ό,τι θέλετε εγώ αυτό που ήθελα να πω, το είπα. Νιώθω στενοχωρημένος, όχι προδομένος. Στεναχωριέμαι, γιατί περάσαμε πολλά. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το καταλάβει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, δεν πειράζει».

Διαβάστε επίσης: «Μια ζωή πελάτης» - Ο Τριαντάφυλλος ξεφτίλισε με μία φωτογραφία τον Γιώργο Κόρομι