«Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε, την πάτησες» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Τριαντάφυλλο για την Ελευθερίου

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε, την πάτησες» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Τριαντάφυλλο για την Ελευθερίου

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πρόσωπα που αποφάσισε να μην συμμετέχει στο Survivor All Star φέτος, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" γύρω από το όνομά του, λες και βρίσκεται στο παιχνίδι, εξαιτίας των αποκαλύψεων που κάνει γι' αυτό για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο).

Σχολιάζει, λοιπόν, με κάθε ευκαιρία τα "σκάνδαλα" και όσα βγαίνουν στη φόρα και ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε έντονα είναι αυτό της απιστίας του Μάριου Πρίαμου προς την Ελευθερία Ελευθερίου. Τώρα, που η τραγουδίστρια βγήκε από το παιχνίδι και εξήγησε τι συνέβη με τον πρώην της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια), εκείνος αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, δηλώνοντας πως έχει άλλο σύντροφο πια.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου

Σχετικά με το γεγονός ότι η Ελευθερίου έβαλε "τελεία" στην σχέση της με τον Ιωαννίδη, είπε: «Πολύ καλά έκανε. Αυτό το ξέρω κι εγώ. Η Ελευθερία είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλή ψυχούλα και συγχωρεί. Από εκεί και πέρα, για τα ερωτικά της τι να κάνω, ρε παιδιά; Και στα ερωτικά της θα είμαι μέσα; Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου με τα ελαττώματά της».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε, την πάτησες. Είναι νούμερα ένα, τέλος. Είναι τόσο όμορφη κοπέλα, είναι πολύ καλό παιδί, γιατί να μη βρει άλλον; Με τον Μάριο δεν είχε και κάτι. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα, η κοπέλα είναι μια χαρά».

Όσον αφορά στο party της ένωσης στο οποίο δεν περεβρέθηκε, δήλωσε: «Ούτε με 500 χιλιάρικα δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω καν να ξέρω για το Survivor».