Survivor All Star: «Μια ζωή πελάτης» - Ο Τριαντάφυλλος ξεφτίλισε με μία φωτογραφία τον Γιώργο Κόρομι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να μην βρίσκεται στο Survivor All Star, ωστόσο παρακολουθεί τα επεισόδια κάθε βράδυ και σχολιάζει τις εξελίξεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με τις αποκαλύψεις του έχει "κάψει" ορισμένους παίκτες. Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει κόντρα με κάποιους από αυτούς και ένα από τα πιο τρανταχτά ονόματα που τον "ενοχλούν" είναι αυτό του Γιώργου Κόρομι (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για εκείνον).

Η διαμάχη μεταξύ τους είχε ξεκινήσει το '21 όπου ήταν στην ίδια καλύβα και επειδή ο δεύτερος είχε θυμώσει με τον πρώτο, δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί του το φαγητό και το ψάρι που έβγαλε στη στεριά. Φεύγοντας από το παιχνίδι, δύο χρόνια μετά, φαίνεται πως δεν τα βρήκαν και έτσι ο καλλιτέχνης, όποτε του δίνεται η αφορμή τον "ξεφτιλίζει".

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο στο Survivor All Star

Το βράδυ της Τετάρτης 19/4, μάλιστα, όταν ο Κόρο έχασε από έναν Τούρκο παίκτη, ο οποίος δεν είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και τον χαρακτήρισε "πελάτη", αφού πάντα χάνει κατά τη γνώμη του.

«Ρε πελάτη Κόρο έχασες από τον χειρότερο Τούρκο παίκτη έπαθλο μεγάλο. Τα ίδια και το 21, μια ζωή πελάτης και πολύ καλός πελάτης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Κάποιος που έφυγε ή τον έδιωξαν έβγαλε το βίντεο...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τους παίκτες του Survivor που τρώνε στα παρασκήνια

Τριαντάφυλλος κατά Κόρο

Αγνώριστος στα 19 του ο Γιώργος - Βίντεο από όταν έψαχνε σε εκπομπή της Λαμπίρη τον έρωτα

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας παίκτης του Survivor all star, ο οποίος μπήκε με καθυστέρηση στο ριάλιτι επιβίωσης και όχι στην πρεμιέρα, καθώς η παραγωγή έκρινε καλύτερο να τον κρατήσει ως έκπληξη.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 22/1 ο Κόρομι μπήκε μαζί με άλλους 2 παίκτες στο Survivor με τις ομάδες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πιο αναλυτικά, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονταν δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν την ομάδα μετά τις πρόσφατες απώλειες με τον Κόρο να έχει δώσει σοβαρές ελπίδες σε μαχητικό επίπεδο.

Σίγουρα είναι αρχή ακόμα να κρίνουμε την παρουσία του Κόρομι στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο κόσμος έχει μια καλή εικόνα για εκείνον από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή στο παιχνίδι.

Αυτό όμως, που το κοινό δε θυμόταν είναι η πρώτη εμφάνιση του παίκτη στην ελληνική τηλεόραση, καθώς τον είχαμε πρωτοδεί σε εκπομπή γνωριμιών στο Star, την οποία παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η αποκάλυψη έγινε την Τετάρτη 25/1 από το Καλό μεσημέρακι και έτσι είδαμε τον Κόρομι στα 19 εντελώς διαφορετικό από τη σημερινή του εκδοχή να αναζητάει την αγάπη και να περιγράφει, πως είναι για εκείνον η τέλεια γυναίκα.