«Κάποιος που έφυγε ή τον έδιωξαν έβγαλε το βίντεο...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τους παίκτες του Survivor που τρώνε στα παρασκήνια

«Θα το δείτε θα πάρει το All Star ο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποιος που έφυγε ή τον έδιωξαν έβγαλε το βίντεο...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τους παίκτες του Survivor που τρώνε στα παρασκήνια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Τριαντάφυλλος και σχολίασε όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star. Φέτος δεν μπήκε στο παιχνίδι, παρόλα αυτά βλέπει τα επεισόδια και κράζει την παραγωγή αλλά και ορισμένους παίκτες για τις συμπεριφορές τους.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει κάνει αποκαλύψεις χωρίς ονόματα, και τελικά έχει βγει σωστός, αφού έχουν αποδειχθεί στα επεισόδια, όπως για παράδειγμα όταν μίλησε για τα ψάρια και τα σαλάχια στις παραλίες.

Στην συνέντευξη του λοιπόν, αναφέρθηκε στο βίντεο που κυκλοφόρησε με παίκτες να τρώνε στα παρασκήνια, στον νικητή του Survivor All Star, αλλά και στο γεγονός πως ενώ δεν είναι στο παιχνίδι αναφέρουν συνεχώς το όνομα του - κάτι για το οποίο έγινε έξαλλος και έβγαλε στην φόρα φωτογραφίες του αρχισυντάκτη.

«Tο Survivor το αγαπώ και προσπαθώ να το βοηθήσω γιατί αν δεν κάναμε κάποια stories 5-6 άτομα, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, εντάξει το βοηθήσαμε λίγο», είπε αρχικά φανερά αιχμηρός.

Τα "καρφιά" του Τριαντάφυλλου για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star

Σχετικά με την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη λόγω παράβασης: «Τα παιδιά τη στιγμή που μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή τηλέφωνο να πάρουν, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή έπρεπε ή να μαντρώσει κάτι γύρω γύρω στη ζούγκλα, ή αντί για 2-3 σεκιούριτι, να υπάρχουν 100».

«Δεν είναι πριν το αγώνισμα αυτό, αυτό είμαι υπέρ της παραγωγής. Όταν ήμασταν στο fake camp, δεν είχαμε τις προμήθειες για να φάμε και αυτό μας το συμπλήρωνε η παραγωγή. Τώρα κάποιος που έφυγε από εκεί ή τον έδιωξαν έβγαλε αυτό το βίντεο για «λάσπη». Δεν είναι έτσι όμως», ξεκαθάρισε για το βίντεο που κυκλοφορεί και έχει φέρει έντονες αντιδράσεις.

«Όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση που είανι 7 χρονών πάει Δημοτικό και του λένε τα άλλα παιδάκια, “γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος;” εκεί τρελαίνομαι και μου γυρνάει το μάτι. Θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή Μαρτικάκο εκεί τρελάθηκα! Δεν το λες, πες κάτι άλλο! Δηλαδή τι άλλο; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι ρε φίλε. Αυτό το βάζει το αρχισυντάκτης να το πει. Πληρώστε με και βάλτε το όνομα μου», ξέσπασε σχετικά με το γεγονός ότι αναφέρουν συνεχώς το όνομα του.