Survivor All Star: Τελικά δεν «έκλεψε» ο Γκότσης - Σε ποιον άνηκε το χαρτί που ζητούσε τρόφιμα από τον λόκαλ

Τώρα εξηγούνται όλα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τελικά δεν «έκλεψε» ο Γκότσης - Σε ποιον άνηκε το χαρτί που ζητούσε τρόφιμα από τον λόκαλ

Ο Ηλίας Γκότσης από την πρώτη μέρα που πήρε το κινητό στα χέρια του, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε στο σύνολο από το παιχνίδι) είναι σκέτος χείμαρρος! Με αμέριστο ήθος, όσο περνάει ο καιρός, μεταφέρει όλο και περισσότερα σκηνικά που συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο και που εμείς ποτέ δεν είδαμε, και λύνονται όλο και περισσότερες απορίες για το τι τελικά συνέβη με τον λόκαλ και τη λίστα με τα τρόφιμα!

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/3, δε, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κι όπως φαντάζεστε οι ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων αφορούσαν κατά κύριο λόγο το Survivor All Star! Δεν κόμπιασε και απάντησε σε όλα, λέγοντας ξεκάθαρα μάλιστα πως το χαρτάκι το είχε γράψει συμπαίκτης του κι όχι εκείνος, απλά εφόσον δεν το παραδέχτηκε η παραγωγή τιμώρησε τον Ηλία.

Οι απαντήσεις του Γκότση για το Survivor All star

Η πρώτη ερώτηση που τέθηκε από το κοινό ήταν «Τελικά τι έγινε με το χαρτάκι» και η απάντηση του Ηλία ήταν:

«Ωραία ξεκινάμε καλά, η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, στο οποίο δεν ζητούσα φαγητό, αλλά ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη, εγώ ήξερα ποιος το έχει γράψει, για αυτό, όταν ρωτήθηκα κοίταξα απέναντι μου γιατί ήμουν στον χώρο του συμβουλίου, που ήταν μπροστά 60 άτομα, κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, αυτός κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ, οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα και ήταν η αφορμή, που μου ζητήσαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω και από το παιχνίδι τελικά!», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Στην συνέχεια τον ρώτησαν εάν έτρωγε συστηματικά και αυτός απάντησε: «Άχ αυτό έχει ακουστεί πολύ ότι εγώ έτρωγα συστηματικά και έχω διαβάσει και δει όλα αυτά τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες. Από ότι καταλαβαίνετε κανένας δεν θα σου δώσει να τρως συστηματικά, εάν δεν υπάρχει κάποιο είδος ανταλλαγής. Το πρώτο είναι να του δώσεις λεφτά, που δεν νομίζω να έχουμε φτάσει σε αυτό το λέβελ και να έχει κάποιος λεφτά και το δεύτερο είναι μέσω κινητού μεταφορά χρημάτων.

Εγώ αυτό που ζήτησα από τους ανθρώπους της παραγωγής, ήταν να φέρουν ένα αποδεικτικό, από οποιονδήποτε λόκαλ που έχει περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, την καλύβα μας, τα προηγούμενα Survivor ότι έχω πιάσει κινητό και έχω προσπαθήσει να μεταφέρω λεφτά και εάν μου έφερναν κάποιο τέτοιο αποδεικτικό θα έφευγα από μόνος μου, μόνος μου όμως δεν έφυγα».

Ποιος έγραψε το χαρτάκι τελικά

Σύμφωνα με όσα καταλάβαμε από αυτά που είπαμε, και με όσα μάθαμε... Το χαρτάκι γράφτηκε από ένα άτομο που έκανε παρέα με τον Γκότση, πολύ καλή παρέα, αλλά εφόσον εκείνος επιλέγει να μη δείξει με το δάχτυλο το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Η παραγωγή, όπως μαθαίνουμε, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να βρει τον πραγματικό φταίχτη κι αυτό γιατί οι κανόνες που έθεσαν και συμφώνησαν εξ αρχής απαιτούν να τηρηθούν μέχρι το τέλος!