Survivor All Star: «Σήμερα τα άλλαξαν ξαφνικά» - Ο Τριαντάφυλλος επιβεβαιώνεται για τα σαλάχια

Το story που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Νούμερο ένα τηλεθεατής του Survivor all star είναι αναντίρρητα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μπορεί φέτος να μην είναι στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο δεν χάνει καμία εξέλιξη και πάντα τοποθετείται και εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του!

Ο τραγουδιστής και μέσα από τηλεοπτικές συνεντεύξεις αλλά και μέσα από τα social media αποκαλύπτει συνεχώς πικάντικα πράγματα για το παιχνίδι και μάλιστα πριν μερικές μέρες είχε αναφερθεί στα σαλάχια της παραλίας, τονίζοντας πώς η παραγωγή τους τα πετάει (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε στη θάλασσα και άλλα ψάρια εκτός από σαλάχια, όπως και έγινε στο αποψινό 31/3 επεισόδιο.

Επιβεβαιώνεται στις δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος για το Survivor all star

Με αφορμή λοιπόν το ψάρεμα του Τάκη, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story όπου επιβεβαιώνεται για τα λεγόμενά του.

«Σήμερα τα άλλαξαν ρε, ξαφνικά. Αλλά ξαφνικά είναι πάνω στο ψαροντούφεκο. Έλα Παυλιδάκη, πάμε ρε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάφυ.

Η απειλή του προς τον αρχισυντάκτη του Survivor All Star

Έξαλλος είναι ο Τριαντάφυλλος με την παραγωγή του Survivor All Star και συγκεκριμένα με τον αρχισυντάκτη του ριάλιτι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως σε πολλά επεισόδια γίνεται αναφορά στο όνομα του, γεγονός που δεν του αρέσει καθόλου, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι μπροστά για να απαντάει.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες του αρχισυντάκτη και ξέσπασε μιλώντας "βαριά" κατά του All Star, κάνοντας αναφορά στους παίκτες αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε πως τα πήγε το πρώτο επεισόδιο μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη).

«Εάν θες θα πω στον κόσμο πως παίζεται αυτό το παιχνίδι εσύ νομίζω ότι εγώ θα κάτσω έτσι; Μάλλον 6,5 μήνες δεν κατάλαβες ποιος είμαι για όσους δεν ξέρουν ο Παυλιδάκης Δημήτρης είναι ο αρχισυντάκτης του παιχνιδιού και εάν γουστάρει να εξηγήσω τι γίνεται πριν τα συμβούλια και μετά από αυτά ε αδερφέ; Τι δεν θέλεις; Τότε μην ξανααναφέρεις το όνομα μου εκεί μέσα. Εγώ δεν ήρθα επέλεξα το J2Us που παίζεται στα ίσα και έχει κύρος για αυτό Παυλιδάκι σσσσ», γράφει έξαλλος στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Τριαντάφυλλος Survivor All Star

Και συνέχισε: «Ριάλιτι δεν θες;;; Θα στο φτιάξω από εδώ εγώ μείνε συντονισμένος. Εγώ όμως θα σε πληρώσω όχι στο τζάμπα μάγκα».

Αρχισυντάκτης Survivor All Star

Και έμεινε μόνος μέχρι εκεί: «Δεν έχεις δικαίωμα να βάζεις κάποια παιχτάκια που πήρε του 14% εκεί να αναφέρουν το όνομα μου χωρίς να είμαι μπροστά να απαντήσω κατάλαβες Παυλιδάκι; Και εάν θες να γίνεις γνωστός θα σε κάνω εγλω ξέρουμε και εμείς από πούρα φίλε οκ;; Το όνομα μου μακριά τι στιγμή που δεν είναι εκεί να σέβεσαι όπως σε σεβάστηκα».

Τριαντάφυλλος αρχισυντάκτης Survivor All Star

«Δεν θέλατε να πληρώσετε οκ μαζί σας αλλά ρε τι με αναφέρεις συνέχεια και στο τζάμπα ρε φίλε εσείς η τεράστια παραγωγή στο τζάμπα το όνομα μου;;; Μέχρι και τον Μαρτικάκο βάζεις που ξέρεις όι μιλάει με την αδερφούλα του έξω και σου έφταιξε η Δαλάκα και η Ασημίνα;;; που ποτέ δεν μίλησαν με τηλ. Θα πως και άλλα όσο θα με αναφέρεις στο τζάμπα Παυλιδάκι», ολοκλήρωσε.

Τριαντάφυλλος Survivor All Star