Survivor All Star: «Έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα» - Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε κι άλλον παίκτη που παραβιάζει τους κανόνες

«Λες πολλά και είσαι ο νούμερο ένας τηλεφωνάκιας εκεί μέσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης αποτελούν πια παρελθόν από το Survivor all star, καθώς αποβλήθηκαν στο χθεσινοβραδινό 27/3 επεισόδιο, μιας και ο πρώτος έβρισκε κρυφά φαγητό και ο δεύτερος ήρθε σε επαφή με την Ελλάδα (δείτε εδώ τι ακριβώς ήταν αυτά που "έκαψαν" τους 2 παίκτες).

Φυσικά, οι τελευταίες αυτές εξελίξεις δεν έχουν μείνει διόλου ασχολίαστες από όλους ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί δημόσια και ο Τριαντάφυλλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, προχώρησε σε ένα άκρως αποκαλυπτικό story, μέσα από το οποίο "δικάζει" τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αποκαλύψεις σοκ από τον Τριαντάφυλλο για τον Βασάλο

Αποκαλύψεις σοκ από τον Τριαντάφυλλο για τον Βασάλο 

Πράγματι, ο επόμενος παίκτης που εξετάζει η παραγωγή για παραβίαση κανόνων είναι ο Βασάλος

Το πρωί της Τρίτης 28/3 πέρα από τις πληροφορίες που ήρθαν αποκλειστικά στο Youweekly.gr από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο για το ποια ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία (δείτε εδώ) αλλά και για το ποιος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση την 12η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ) «έσκασε» μια ακόμη είδηση «βόμβα».

Η παραγωγή έχει βάλει στο μικροσκόπιό της ακόμα έναν παίκτη της Κόκκινης - πλέον - ομάδας που έχει κινήσει κάποιες υποψίες με την συμπεριφορά του! Το όνομά του, μάλιστα, είχε έρθει στο προσκήνιο πριν αποβληθεί η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο και γυρνώντας Ελλάδα έχουν αφήσει ανοιχτά υπονοούμενα προς το πρόσωπό του, όχι ότι απλά τρώει, αλλά ότι έχει απολαύσει ουκ ολίγες φορές μέχρι και μπέργκερ!

Η κάμερα του παιχνιδιού, δε, τον έχει καταγράψει να φεύγει από την καλύβα και να χάνεται στο δάσος τα βράδια που όλοι κοιμούνται (δείτε εδώ το βίντεο). Το γεγονός, επίσης, πως η εξωτερική του εικόνα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, έχει παραμείνει με μύες και φουσκωμένος ενώ τα κιλά του είναι πάνω κάτω τα ίδια, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της παραγωγής, μιας παραγωγής που φέτος είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να «κλέψει» και τιμωρεί όσους σφάλουν με αποβολή!

Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει βρεθεί κάτι αλλά οι έρευνες συνεχίζονται κι εδώ θα είμαστε σίγουρα για οποιαδήποτε εξέλιξη!