Survivor All Star: Όλη η αλήθεια! Τι πραγματικά έκαναν στην ζούγκλα για 11 λεπτά Μαριαλένα - Βασάλος

Κανένας Κατσούλης, καμία Σταυρούλα! Δεν συναντιούνται μαζί τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Όλη η αλήθεια! Τι πραγματικά έκαναν στην ζούγκλα για 11 λεπτά Μαριαλένα - Βασάλος

Χαμός επικρατεί από χθες 6/2 με ένα επίμαχο πλάνο ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star. Οι δυο συμπαίκτες τις τελευταίες ημέρες απομονώνονται στην ζούγκλα για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να επικρατεί αναστάτωση.

Αρχικά ειπώθηκε πως ο Κωνσταντίνος τρώει κρυφά μαζί με άλλους φαγητά που αφήνουν locals σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ μετά από αυτά ακούστηκε πως... υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, με την Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη να τους κάνουν πλάτες για να συναντιούνται.

Τι συμβαίνει τελικά με Μαριαλένα - Βασάλο στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι αναληθή - κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωσταντίνος Βασάλος όντως έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους, ούτε και με κανέναν άλλο. Την πρώτη φορά εξαφανίστηκαν από την καλύβα για 9 λεπτά ενώ την δεύτερη για 11, άρα δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό μας λοιπόν, απλά έκαναν και τις δυο φορές την ανάγκη τους, με την Μαριαλένα να φοβάται για αυτό να παίρνει μαζί και τον Κωνσταντίνο.

Η αντίδραση της Βαλαβάνη για το συμβάν

Για το θέμα έχει πάρει θέση τόσο ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όπως προαναφέραμε. Την δική της απάντηση έδωσε λοιπόν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους, ωστόσο, έχει αναφέρει πως στηρίζει τον Βασάλο και θέλει να τον δει νικητή.

Στο προφίλ της στο Instagram μετά τα όσα ακούστηκαν, πήρε θέση και έγραψε «Εγώ εμπιστεύομαι τον Κώστα και το ομορφόπαιδο με τα κοτσιδάκια όπως λένε μερικοί μερικοί»

Survivor All Sta