«Αν έτρωγε ο Κωνσταντίνος...» - Το νέο tweet "φωτιά" του Αναγνωστόπουλου για το σκάνδαλο με τον Βασάλο στο Survivor All Star

Γιατί ξέσπασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν έτρωγε ο Κωνσταντίνος...» - Το νέο tweet

Χαμός επικρατεί από χθες 6/2 με την είδηση πως παίκτες της ομάδας των Μαχητών στο Survivor All Star τρώνε κρυφά στο δάσος φαγητά που τους αφήνουν οι locals. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ακούστηκε είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπορεί οι Μαχητές να κλαίνε για τις συνεχόμενες ήττες τους επειδή δεν τρώνε, ωστόσο, κλαίνε απλά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των τηλεθεατών - δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο του Survivor All Star η κάμερα νυχτερινής λήψης έδειξε καθαρά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Ηλία Γκότση να σηκώνονται και να πηγαίνουν στο δάσος και να επιστρέφουν λίγη ώρα αργότερα - δείτε το βίντεο.

Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου για Βασάλο και Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που με το που αποχώρησε από το παιχνίδι ξεκίνησε να πετάει καρφιά, έσκασε με νέα ανάρτηση που κάρφωσε την εκπομπή που μετέφερε το εν λόγω ρεπορτάζ με τον Βασάλο.

«Εγώ δεν είπα πουθενά αν έτρωγε ο Κωνσταντίνος! Εγώ δεν έχω βγει σε κάποιο κανάλι ούτε έχω δώσει συνέντευξη! Ότι λέω το έχω γράψει κ γράφω στο προφίλ μου εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναγνωστόπουλος Βασάλος Survivor All Star

Τους πήραν χαμπάρι οι συμπαίκτες τους

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.