Συναγερμός στο Survivor All Star - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιάστηκε να τρώει μπέργκερ στο δάσος

Στον "αέρα" το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συναγερμός στο Survivor All Star - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιάστηκε να τρώει μπέργκερ στο δάσος

Στο Survivor All Star το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο! Όλα ξεκίνησαν από το παράνομο ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και συνέχισε με την παράβαση του κανόνα της επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τώρα όμως ακόμη ένα έρχεται να "σκάσει" σαν "βόμβα"! Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την ώρα που οι Μαχητές κλαίνε στις κάμερες πως πεινάνε επειδή χάνουν στους αγώνες, πίσω από τις κάμερες κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς τρώνε.

Ποιος είδε τους Μαχητές να τρώνε στο Survivor All Star

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινιδης στο πλατό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος "τσάκωσε" συγκεκριμένους συμπαίκτες του να τρώνε μέχρι και μπέργκερ. Βρίσκεται δέντρο που locals πηγαίνουν και αφήνουν, χυμούς ριζογκοφρέτες, μπέργκερ και άλλα για κάποια πρόσωπα.

Το μέρος λοιπόν αποκαλύφθηκε και ο Μισθοφόρος το γνωστοποίησε στην παραγωγή και τα έκανε μπάχαλο, ωστόσο, κανείς δεν έκανε τίποτα, για αυτό κιόλας μετά την αποχώρηση του μιλάει για... τσίρκο - δείτε την ανάρτηση του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μίλησε έμμεσα για έναν παίκτη και συγκεκριμένα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είναι ο ένας από τα πρόσωπα που τρώνε.

Survivor All Star trailer 6/2: «Σταματήστε λίγο!» - Η κραυγή αγωνίας και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η 5η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε επίσημα από το βράδυ της Κυριακής 5/2 με τις ανατροπές να λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο η μία μετά την άλλη. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από την ομάδα των Μπλε οι κόκκινοι θεωρούν πως υπερισχύουν σε όλα! Ο Κώστας μπορεί αγωνιστικά φέτος να μην είχε δώσει ούτε το 20% του, όπως ειπώθηκε άλλωστε, αλλά μπορούσε να συγκρατεί καταστάσεις. Τώρα φαίνεται πως όλα έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Κι όταν έχει έρθει πρώτα η ψυχολογική καταστροφή σε μια ομάδα τι συμβαίνει; Ήττες. Πολλές ήττες. Δεν υπάρχει συνεννόηση. Η προηγούμενη εβδομάδα «βάφτηκε» όλη κόκκινη και με τις ίδιες προδιαγραφές ξεκίνησε κι αυτή.

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, όπως πολύ σωστά σας ανέφερε από πολύ νωρίς το πρωί το Youweekly.gr, οι Διάσημοι πανηγύρισαν και οι Μπλε έριξαν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, για ακόμη μια φορά.

Απόψε έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν) και το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας όπου θα βγουν οι επόμενοι προτεινόμενοι (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι οι ομάδες αλλάζουν (δείτε εδώ τι θα συμβεί).