Survivor All Star: Γεμάτος ειρωνεία - Η πρώτη ανάρτηση "καρφί" του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την αποχώρησή του

Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Γεμάτος ειρωνεία - Η πρώτη ανάρτηση

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο τρίτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 2/2 και το έκανε με βαριά καρδιά, καθώς δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος γι' αυτό και μόλις άκουσε το δικό του όνομα από το στόμα του Γιώργου Λιανού, θύμωσε και δεν θέλησε καν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του. (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ίδιος πρόκειται να φτάσει στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου 4/2, ενώ έχει ήδη πάρει τα πράγματά του και το κινητό του. Αυτό φαίνεται, μάλιστα από το γεγονός πως πριν καλά καλά επιστρέψει έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Ο ίδιος προχώρησε, δηλαδή, σε μία ανάρτηση "κόλαφο" και η φωτογραφία που χρησιμοποίησε ήταν αρκετά ειρωνική και "επιθετική". Πιο συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος δημοσίευσε μία φωτογραφία με κλόουν από το τσίρκο Μεντράνο και έγραψε: «Soon», δηλαδή "σύντομα" και έβαλε την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου, κάτι που αποδεικνύει πως ο θυμός του δεν έχει περάσει ακόμα.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε άλλη μία ανάρτηση, αλλά στο Twitter, με την ίδια εικόνα, λέγοντας:

«Αγαπημένο twitter ευχαριστώ για όλα! Υ.Γ Έχετε δει ποτέ σε τσίρκο λύκο;».

Κώστας Αναγνωστόπουλος twitter

Σάλος με τα ποσοστά της ψηφοφορίας - Σε ποια θέση βρέθηκε τελικά

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο twitter δημοσίευσε τα ποσοστά της ψηφοφορίας όπως αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λίγο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου του νησιού όπου πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση. Στα σχόλια όμως που δέχτηκε, κανείς δεν πίστευε αυτά τα ποσοστά, καθώς κανείς στο twitter δεν ήθελε να φύγει από το παιχνίδι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Δεν πιστεύω σε αυτούς τους αριθμούς» και «Δεν υπάρχει περίπτωση» ήταν μερικά από τα σχόλια.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor All Star, επικράτησε αναστάτωση στο twitter με τους χρήστες να αποχαιρετούν τον "Πειρατή" ενώ άλλοι να λένε πόσο άδικο ήταν.

Μέχρι και ο φίλος του Κώστας Κοκκινάκης που είναι πρώην παίκτη, ξέσπασε μέσω του προφίλ του στο Instagram, πετώντας και την σπόντα του για τις ψηφοφορίες λέγοντας στον κόσμο να μην ψηφίζει - δείτε την ανάρτηση.