Survivor All Star: Είναι πολλά τα λεφτά... Κώστα - Με πόσα χρήματα επιστρέφει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

Κανείς απογοητευμένος φέτος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Είναι πολλά τα λεφτά... Κώστα - Με πόσα χρήματα επιστρέφει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star αποχώρησε έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του με Διάσημους και Μαχητές να ξεσπούν και ορισμένους να φτάνουν μέχρι και στο σημείο να κλάψουν.

Ο Μισθοφόρος ωστόσο, είχε μια αντίδραση που τους "πάγωσε" όλους. Όταν του δόθηκε ο λόγος να μιλήσει, εκείνος τον αρνήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, γεγονός που έφερε μια μικρή ένταση στους Μαχητές.

Ο Κώστας Αναγνωτόπουλος λοιπόν, πήρε την δάδα του και έφυγε από το παιχνίδι με την παραγωγή να τον οδηγεί στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε γιατί έχουν εξαφανιστεί από παντού).

Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα από το Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Όπως γνωρίζουμε φέτος οι All Star παίκτες έκαναν δυνατό deal με τον Τούρκο παραγωγό, καθώς κανείς δεν παίρνει την εβδομάδα κάτω από 5 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια κάποιοι όπως η Κατερίνα Δαλάκα έχουν κάνει ένα διαφορετικό συμβόλαιο - δείτε εδώ πόσα πήρε από τον Ατζούν.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν, αφού παίρνει 5 χιλιάρικα την εβδομάδα και έμεινε για 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει στην Ελλάδα με 20 χιλιάδες ευρώ επιπλέον! Καθόλου άσχημα!

Παραλίγο να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος πριν αποχωρήσει

Ένα πολύ έντονο αγώνισμα αποφάσισε η παραγωγή να βάλει τους διαγωνιζόμενους να παίξουν την Πέμπτη 2/2. Η πάλη λοιπόν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λήγει με τον παίκτη, που καταλήγει μέσα στην πισίνα έχει έφερε τραυματισμούς και πολύ έντονα σχόλια, με το περιστατικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου να δημιουργεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο πειρατής τα έβαλε με τον Κόρομι και δεν έφτανε αυτό, αφού πολύ σύντομα έπεσε στο νερό φοβούμενος μην πνιγεί. Οι διασώστες τον ανέσυραν όμως κατευθείαν και η ανησυχία έληξε...

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».