Survivor All Star: Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" - Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει

Για απόλυτη αποκαθήλωση μιλάει το twitter για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες μέσα στο Survivor All Star, αυτόν της επικοινωνίας. Μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη προδοσία απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες και κοροϊδία για το τηλεοπτικό κοινό, γιατί έτσι γνωρίζει πως πρέπει να κινηθεί για να παραμένει στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν ξεφτίλισε τις δυο κοπέλες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ενώ ο Γιώργος Λιανός μετά από απόφαση της παραγωγής ανακοίνωσε την αποβολή τους, έχοντας ήδη φύγει από το γύρισμα και επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Κατερίνας Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα....

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά... 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί θα επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επιστρέφει με το μισό έπαθλο!

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την καταγγελία του Μπάρτζη για Ασημίνα και Δαλάκα!

Η ανάρτηση που έκανε ο Φιντιρίκος

Την ώρα που ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έκανε την ανακοίνωση για την αποβολή των παικτριών, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Να υπενθυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας με την αθλήτρια ήταν ζευγάρι και χώρισαν λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για το Survivor all star (δείτε εδώ τον λόγο).

Επιπλέον, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, λίγο πριν αποχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα από το ελ. βενιζέλος την έδωσε ένα γράμμα, με άνθρωπο της παραγωγής (δείτε το εδώ), το οποίο μέσα περιείχε και ένα κολιέ, που δεν το βγάζει από πάνω της.

Το βράδυ της Τρίτης (31/1) λοιπόν, την ώρα που προβάλλονταν το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η μια ανάρτηση είχε μια "αφιέρωση" από τον λογαριασμό «p.korovesis» και έγραφε: «Άλλα λέτε. Άλλα κάνετε. Άλλα είστε. Να το προσέχετε αυτό».

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα

Και η δεύτερη έγραφε: «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας είναινα παλεύεις με τα λιοντάρια».

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα