Δυστυχώς χώρισαν μια μέρα πριν βρεθούν καλεσμένοι σε γάμο - Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δυστυχώς λίγο πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός αγαπημένης παίκτριας του Survivor, στο Πρωινό μας αποκαλύφθηκε πως ακόμη ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε όπως φαίνεται αυτή τη φορά οριστικά. Το τέλος μάλιστα της σχέσης τους το έδωσαν λίγο πριν βρεθούν καλεσμένοι σε γάμο γνωστού φίλου τους.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει συζητηθεί πολύ έντονα και ενώ ο έρωτας τους έλεγαν πως είναι πολύ δυνατός, εκείνοι έχουν χωρίσει... άπειρες φορές. Βέβαια, δεν το βάζουν κάτω και έχουν δώσει πολλές φορές ευκαιρίες για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως το ζευγάρι χώρισε οριστικά...

Η είδηση όπως προαναφέραμε, έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζαν πρόβλημα ωστόσο ο χωρισμός τους ήρθε λίγο πριν ταξιδέψουν μαζί στον Παναμά για το γάμο φίλου τους.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Ο λόγος του χωρισμού τους φαίνεται πως είναι το γεγονός πως ο επιχειρηματίας δεν ήθελε η αθλήτρια του στίβου να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Η τελευταία κοινή έξοδος και τα "καυτά" φιλιά

Οι δυο τους, λοιπόν πριν από περίπου 2 εβδομάδες, βρέθηκαν στα μπουζούκια, με εκείνη να φοράει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, η οποία αναδείκνυε την σιλουέτα της, καθώς είναι στενή και έχει διαφάνειες και δίχτυ από τον λαιμό μέχρι το μπούστο, ενώ είναι αμάνικη. Είχε τα μαλλιά της λυτά και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, ενώ δεν φορούσε καθόλου αξεσουάρ.

Ο επιχειρηματίας, από την άλλη πλευρά, ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα με πουκάμισο και παντελόνι και στεκόταν δίπλα της χαμογελαστός κοιτώντας την τρυφερά. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε την ώρα που αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά με τους θαμώνες του μαγαζιού να έχουν στρίψει τα βλέμματά τους προς το μέρος τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος μπουζούκια

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος φιλί