Κατερίνα Δαλάκα: Το δισέλιδο γράμμα του Δημήτρη Φιντιρίκου - Η αποκάλυψη για το παιδί που θα έκαναν

Της το έστειλε στο αεροδρόμιο με άτομο της παραγωγής λίγο πριν μπει στο Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Το δισέλιδο γράμμα του Δημήτρη Φιντιρίκου - Η αποκάλυψη για το παιδί που θα έκαναν

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Κατερίνα Δαλάκα χθες 3/1 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρέθηκε με τους 25 παίκτες του Survivor All Star για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο όπου ξεκινάνε τα γυρίσματα για την μεγάλη πρεμιέρα στις 8/1.

Όπως ειπώθηκε, η αθλήτρια ήταν συνεχώς στο κινητό της, ενώ φαινόταν στεναχωρημένη. Μάλιστα, πολλές φορές μίλησε στο κινητό της. Αποκαλύφθηκε λοιπόν πως η ψυχολογία της δεν ήταν καλά λόγω του χωρισμού της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζαν πρόβλημα ωστόσο ο χωρισμός τους ήρθε λίγο πριν ταξιδέψουν μαζί στον Παναμά για το γάμο φίλου τους (δείτε εδώ πως χώρισαν). Ο λόγος του χωρισμού τους φαίνεται πως είναι το γεγονός πως ο επιχειρηματίας δεν ήθελε η αθλήτρια του στίβου να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Γιατί ήταν άσχημα ψυχολογικά η Δαλάκα στο αεροδρόμιο λόγω του Φιντιρίκου

Σήμερα 4/1 στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος έστειλε μέσω ατόμου της παραγωγής ένα δισέλιδο γράμμα στην Κατερίνα Δαλάκα. Στο γράμμα αυτό, ήθελε να της πει κάποια πράγματα που δεν κατάφεραν να πουν στον τελευταίο τους χωρισμό. Μέσα στο γράμμα μάλιστα υπήρχε και ένα φυλαχτό.

Ο επιχειρηματίας ήταν αντίθετος στο να πάει στο Survivor η αγαπημένη του, ωστόσο εκείνη επέλεξε να πετάξει τελικά για τον Άγιο Δομίμικο.

Όπως επίσης αναφέρθηκε στο Πρωινό μας, το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγάρι είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και ένα παιδάκι. Ήταν η περίοδος που η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως δεν θέλει να μπει στο All Star.

Η τελευταία κοινή έξοδος και τα "καυτά" φιλιά

Οι δυο τους, λοιπόν πριν από περίπου 2 εβδομάδες, βρέθηκαν στα μπουζούκια, με εκείνη να φοράει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, η οποία αναδείκνυε την σιλουέτα της, καθώς είναι στενή και έχει διαφάνειες και δίχτυ από τον λαιμό μέχρι το μπούστο, ενώ είναι αμάνικη. Είχε τα μαλλιά της λυτά και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, ενώ δεν φορούσε καθόλου αξεσουάρ.

Ο επιχειρηματίας, από την άλλη πλευρά, ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα με πουκάμισο και παντελόνι και στεκόταν δίπλα της χαμογελαστός κοιτώντας την τρυφερά. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε την ώρα που αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά με τους θαμώνες του μαγαζιού να έχουν στρίψει τα βλέμματά τους προς το μέρος τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος μπουζούκια

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος φιλί