Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αναχωρούν για το Survivor All Star οι παίκτες - Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος

Πετούν στις 8 το πρωί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αναχωρούν για το Survivor All Star οι παίκτες - Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε κι εννοείται πως η κάμερα του Youweekly.gr ήταν στημένη από το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να απαθανατίσει το γεγονός! Οι παίκτες του Survivor All Star πετούν σήμερα (3/1) για Άγιο Δομίνικο!

Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν όλοι στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι, με αθλητικά και κάποιοι είχαν και λίγο ύφος! Δεν παρεξηγούμε, είναι πολύ πρωί, μπορεί να μην έχουν πιει ακόμα τον καφέ τους.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή του SURVIVOR για να επιβεβαιωθεί ότι δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα.

UPDATE: Survivor All Star αποκλειστικό: Πρώτο βράδυ στον Άγιο Δομίνικο - Έφαγαν μπέργκερ και πλακώθηκαν!

Η αναχώρηση των Survivors

Υπενθυμίζουμε πως οι παίκτες είναι: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου!

survivorallstar

survivorallstar

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Χαμός στο αεροδρόμιο με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Τι συνέβη πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

survivorallstar

Να σημειωθεί πως η Εμινέ, το δεξί χέρι του Ατζούν ήταν συνεχώς μαζί τους και δεν τους άφηνε να κάνει κανείς καμία δήλωση!

survivorallstar
survivorallstar

Η Μαριαλένα άκρως ανανεωμένη στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη και πως να μην είναι άλλωστε; Δείτε εδώ τι έκανε στο πρόσωπό της λίγο πριν φύγει για να φαίνεται λαμπερή πάντα!

survivorallstar
survivorallstar
survivorallstar

Διαβάστε επίσης εδώ: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Διακοπές στο Βόλο με πρώην παίκτρια του GNTM ο Κωνσταντίνος Βασάλος

survivorallstar

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για Βαλαβάνη και Βασάλο (διαβάστε εδώ τι συνέβη ή μάλλον δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το τι συνέβη).

survivorallstar

survivorallstar

survivorallstar

«Ποιοι είναι αυτοί; Έκαναν κάτι σημαντικό;»

Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε στο αεροδρόμιο ήταν άκρως... σουρεαλιστικές, με τους δημοσιογράφους να τρέχουν κυριολεκτικά μέσα στο αεροδρόμιο πίσω από τους παίκτες για μια τους δήλωση. Οι εικόνες αυτές προβλήθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με τον Θανάση Πάτρα να μην αντέχει και να ξεσπά για το πως ο κόσμος συμπεριφέρεται σε... απλούς παίκτες ριάλιτι. Και να σας πούμε και κάτι; Δεν είχε κι άδικο από τη μία...

«Είσαι Βέλγος, είσαι Ολλανδός, είσαι Γερμανός κι έρχεσαι στην Ελλάδα και βλέπεις τους δημοσιογράφους να κυνηγάνε αυτούς τους ανθρώπους και θα σκεφτείς «Ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί, τι είναι; Είναι μεγάλοι αθλητές, είναι κάποιοι που έκαναν κάτι σημαντικό, είναι άνθρωποι - χτύπα ξύλο - που έκαναν κάτι κακό;» Δηλαδή τέτοιο ενδιαφέρον είναι... Μου φαίνεται ρε παιδιά πραγματικά πάρα πολύ υπερβολικό, το ζήσαμε πέρυσι το ζήσαμε και παρά πρόπερσι».