Φωτογραφία ντοκουμέντο: Διακοπές στο Βόλο με πρώην παίκτρια του GNTM ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Το νέο ζευγάρι της showbiz ή απλή κοινή έξοδος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Μυστήριο εδώ και πολλούς μήνες παραμένει αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι. Από πλευρά τους κρατούν σιγή ιχθύος, ενώ έχει κυκλοφορήσει και η είδηση πως η δημοσιογράφος έχει βρει νέο σύντροφο - δείτε τον εδώ.

Βέβαια, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για το Survivor All Star, η Ευρυδίκη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο όλο νόημα σχετικά με τις σήμερα σχέσεις τους που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Με πρώην παίκτρια του GNTM ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Ακόμη περισσότερα ερωτηματικά όμως προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγα λεπτά και θέλει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έκανε διακοπές στο Βόλο με πρώην παίκτρια του GNTM που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα social media αλλά και τις εκπομπές...

Πρόκειται για ένα μοντέλο ψηλό, καλλίγραμμο που θεωρήθηκε φαβορί, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο, παρόλο που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή για να πιεί νερό!

Μάλιστα, είναι και προσφάτως χωρισμένη από τον επί αρκετό καιρό θα έλεγα κανείς σύντροφό της, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή πολύ όμορφα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Την είδηση των κοινών τους διακοπών έκανε γνωστή η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, φέροντας στο φως της δημοσιότητας την πρώην τους κοινή φωτογραφία από έξοδο τους σε νυχτερινό μαγαζί του Βόλου.

Όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το ταξίδι του στα social media, παρά μόνο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα story από την νυχτερινή του περιπλάνηση στην πόλη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του μαγαζιού, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μπορεί στο μαγαζί κανείς να μην ήξερε ποια είναι η κοπέλα.

Το σίγουρο είναι πως ο Κωνσταντίνος τώρα που έφυγε από την Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η είδηση "άναψε" πολλές φωτιές και ειδικά για την.... Όλγα Ντάλλα (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της).