Χώρισαν οριστικά μετά από 1 χρόνο - Τίτλους τέλους για πρώην ζευγάρι του GNTM

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χώρισαν οριστικά μετά από 1 χρόνο - Τίτλους τέλους για πρώην ζευγάρι του GNTM

Το GNTM έφερε πολλά καλά σε διάφορους διαγωνιζόμενους τις δύο χρονιές που ήταν στο σπίτι τόσο κορίτσια όσο και αγόρια και μέσα σε αυτά ήταν και ο έρωτας, ο οποίος όπως φαίνεται δεν κράτησε για πολύ.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ζευγάρι που ερωτεύτηκαν μέσα στη βίλα ήταν η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους μέσα στο σπίτι για αυτό και προς το τέλος του παιχνιδιού την έκαναν γνωστή. Έκτοτε, πραγματοποιούσαν συνεχώς κοινές εμφανίσεις (όπως αυτή εδώ) και δε έκρυβαν λεπτό τον έρωτά τους.

Χώρισαν Όλγα Ντάλλα και Στυλιανός Φλωρίδης

Παρόλα αυτά, τα δύο μοντέλα, μετά από έναν χρόνο σχέσης, χώρισαν οριστικά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα, ενώ και οι δύο έχουν σβήσει τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media αλλά έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Χώρισαν Όλγα Ντάλλα και Στυλιανός Φλωρίδης 

Η ερωτική εξομολόγηση που είχε κάνει η Όλγα για τον Στυλιανό

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Όλγα Ντάλλα, λίγο μετά τον τελικό του GNTM 4, με το νεαρό μοντέλο να μιλάει για τη σχέση της με τον Στυλιανό και για το επόμενο βήμα που έχουν αποφασίσει να κάνουν.

«Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος. Του είπα όταν βγήκε να στείλει μήνυμα στους γονείς μου ότι είμαι καλά. Εκείνος επικοινώνησε. Οι γονείς μου τον εγκρίνουν. Μένουμε όλοι μαζί μέχρι να βρούμε σπίτι. Έκανε υπομονή να βγω και τώρα ψάχνουμε σπίτι.

Ήταν κεραυνοβόλος. Ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας, πρώτα συγκατοικήσαμε στο GNTM.

Υπήρχε ένα φλερτ. Κάναμε μια καραντίνα πριν μπούμε μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Με άκουγε που γκρίνιαζα γιατί πεινάω συνέχεια και ήρθε και μου έδωσε το ταπεράκι του χωρίς να μου πει καν το όνομά του. Είχε μπιφτεκάκι. Μου κίνησε την περιέργεια. Ο Ντίνος μου τον γνώρισε επίσημα.

Κάναμε παρέα και κάναμε μετά ένα αστειάκι. Ο Στυλιανός ερχόταν και μου έδινε πεταχτά φιλάκια όταν δεν είχαμε γύρισμα για να δούμε αντιδράσεις», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα.