Κοιμόντουσαν σε σκηνή, έπαιζαν στη θάλασσα - Για πρώτη φορά βίντεο από τις διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοιμόντουσαν σε σκηνή, έπαιζαν στη θάλασσα - Για πρώτη φορά βίντεο από τις διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Το 2017 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνωρίστηκαν στο Survivor και... φάνηκε απευθείας πως ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι πράξεις τους μιλούσαν από μόνες της. Δεν θα ξεχάσουμε που στα γενέθλια της Ευρυδίκης στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος της χάρισε την ζακέτα του.

Από την μέρα που αποχώρησαν, λοιπόν, και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν στενή παρέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε βραδινές εξόδους τους ή σε κοινές αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Το ζευγάρι τηρούσε σιγή ιχθύος όσον αφορά την προσωπική του σχέση, μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 που αποκάλυψαν επιτέλους πως είναι μαζί. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, το ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με φήμες να οργιάζουν γύρω από το πρόσωπο της Ευρυδικής Βαλαβάνη και του νέο της συντρόφου, Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος είναι πρώην πασίγνωστης ηθοποιού και πρώην κολλητής της Ευρυδίκης (δείτε εδώ για ποια πρόκειται).

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αυτή, αλλά τόσο κάποια σχόλια που αντάλλαξαν δημόσια κάτω από αναρτήσεις τους στο instagram (δείτε τα εδώ), όσο κι ένα βίντεο της ίδιας της Ευρυδίκης στον προσωπικό της λογαριασμό στο tiktok «φωνάζουν».

Οι δυο τους, μαζί με μεγάλη παρέα, πέρασαν τρεις μαγευτικούς καλοκαιρινούς μήνες σε ελληνικά νησιά κάνοντας σερφ, τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι πρωίας στην παραλία.

Το βίντεο της Ευρυδίκης μοιάζει με ταινία

Να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είναι ντράμερ κι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads.