«Δεν ξέρω τι θα...» - Η Βαλαβάνη απάντησε ανοιχτά για τον Βασάλο και την συνύπαρξή τους στο Survivor All Star

«Μακάρι να είμαστε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ξέρω τι θα...» - Η Βαλαβάνη απάντησε ανοιχτά για τον Βασάλο και την συνύπαρξή τους στο Survivor All Star

Mετά από πολλούς μήνες αποχής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι της λίγο πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και την δούμε ξανά στους στίβους μάχης του Survivor (δείτε εδώ την πρώτη αποχώρηση πριν καλά καλά ξεκινήσει).

Η δημοσιογράφος μάλιστα πριν μερικές μέρες προχώρησε σε μία ακόμη τολμηρή κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30/12 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωριστεί τα μακριά της νύχια, διότι θα της είναι εμπόδιο στην παραλία και στον στίβο μάχης, όμως δεν ήταν καθόλου έτοιμη ψυχολογικά.

Μέσα από το προφίλ της, έτσι, δημοσίευσε μερικά βίντεο στα οποία εξηγούσε πως είχε να δει τον εαυτό της με τόσο κοντά νύχια πολλά χρόνια και συγκεκριμένα πέντε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα συνηθίσει και να αισθάνεται περίεργα (δείτε εδώ τα βίντεο).

Η αναφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Survivor All Star

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media της να της κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο αρκετές αφορούσαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο πολλά δημοσιεύματα την θέλουν να έχει χωρίσει έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης.

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει απαντήσει ανοιχτά για τον φημολογούμενο χωρισμό τους (δείτε εδώ τι απάντησε ο ίδιος πρόσφατα για την προσωπική του ζωή), ωστόσο η Ευρυδίκη στο βίντεο που ανέβασε μίλησε με πολύ γλυκά λόγια και μάλιστα όπως αποκάλυψε τον θέλει δίπλα της, ως στήριγμά της.

«Πολλές ερωτήσεις είναι για τον Κωνσταντίνο, αν θα πάει κτλ. Θα πάει, δεν μπορώ να σας πω αν θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, κάποιος πρέπει να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Και ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος. Όταν του λέω “προετοιμάσου” μου λέει “μη τυχόν! Έκανα μια φορά τον ψυχολόγο στον Fipster στο Asia”. Αλλά πρέπει να το κάνει για εμένα. Ριάλιτι επιβίωσης δεν ήθελε;», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεό της.