Survivor All Star: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα εκτός παιχνιδιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Το τελευταίο ραντεβού με τον ΣΚΑΙ πραγματοποίησαν σήμερα 2/1 ορισμένοι από τους παίκτες του Survivor All Star. Την ίδια ακριβώς ώρα βρέθηκαν στα γραφεία της Ατζούν Μίντια και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα πέσουν στους στίβους μάχης.

Στο Πρωινό μας μετέφεραν όλες τις λεπτομέρειες με δημοσιογράφο της εκπομπής να βρίσκεται ακριβώς έξω από το κτήριο και να περιμένει τους παίκτες να περάσουν έτσι ώστε να κάνουν κάποια δήλωση.

Όπως επίσης αναφέρει ανακοίνωση του ΣΚΑΙ: Για το ταξίδι του SURVIVOR αναχωρούν σήμερα (Δευτέρα 2/1) οι συνολικά 26 παίκτες, με το πρώτο γύρισμα να ξεκινά σε λιγότερο από 48 ώρες. Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ SURVIVOR:

Survivor All Star ΣΚΑΙ

Survivor All Star γυναίκες

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 12 ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ SURVIVOR:

Survivor All Star άντρες

Survivor All Star

Μάλιστα, αναχωρεί και ο Γιώργος Λιανός που ειδικά για φέτος "έκλεισε" με τον Ατζούν ένα πολύ δυνατό deal και γνωρίζουμε πόσα χρήματα θα παίρνει την εβδομάδα.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor All Star

Ένας όμως παίκτης που είχε δώσει τα χέρια με την Ατζούν Μίντια και ήταν να πετάξει για την Δομινικανή Δημοκρατία, τελικά δεν θα μπει στο αεροπλάνο και επομένως ούτε στο παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν από τους δυνατούς παίκτες που είπαν το μεγάλο ναι. Όμως, είχε ζητήσει να μπει από τους πρώτους στο Survivor και όχι στη μέση του παιχνιδιού. Η παραγωγή όμως είχε άλλα σχέδια για αυτόν, καθώς του είπαν πως θέλουν να μπει στη μέση, κάτι που τον δυσαρέστησε ιδιαίτερα...

Για το λόγο αυτό αν και ήταν να πετάξει αυτές τις ημέρες, τελικά γυρνάει σπίτι τους και δεν θα μπει στο All Star.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, γεγονός που σας είχαμε γράψει και αποκλειστικά στο youweekly.gr.