Αποκλειστικό: Το χρυσό deal του Γιώργου Λιανού - Πόσα λεφτά θα παίρνει την εβδομάδα για το Survivor All Star

Αλά Ελένη Μενεγάκη «έπαιξε» ο Λιανός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Το χρυσό deal του Γιώργου Λιανού - Πόσα λεφτά θα παίρνει την εβδομάδα για το Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός, όπως αρκετοί θα θυμάστε, ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2006 από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «Fame Story 3», όπου και αναδείχθηκε δεύτερος νικητής, μετά τον Περικλή Στεργιανούδη.

Την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009, ο Γιώργος Λιανός, προστέθηκε στην ομάδα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου του σταθμού ΑΝΤ1, "Καλομελέτα κι έρχεται", που παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη ενώ ταυτόχρονα ήταν παρουσιαστής των backstage του μουσικού talent show The X-Factor, κάτι που συνεχίστηκε για τις επόμενες δύο σεζόν του παιχνιδιού. Τον Φεβρουάριο του 2009, μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη, ανέλαβε μαζί με την Δέσποινα Καμπούρη προσωρινά την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1 για δύο περίπου μήνες.

Γιώργος Λιανός Survivor All Star
16-04-2009 'Καλομελέτα κι έρχεται'.Γιώργος Λιανός-Θέλξη

Τη σεζόν 2010-2011, εκτός της παρουσίας του στα backstage του X-Factor, παρουσίασε τις εκπομπές "Guiness World Record Show" στο MEGA και "Μπες στο κλίμα" στον ΣΚΑΪ. Την επόμενη σεζόν παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του "Wipe Out" και την εκπομπή-ντοκιμαντέρ "Galileo" στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014 υπήρξε συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Το Πρωινό" στον ANT1 ενώ ταυτόχρονα παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι "Κράτα Γερά" στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2014-2015 πήρε μεταγραφή στον ALPHA όπου παρουσίασε την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή "Όλα Παίζουν" μαζί με τις Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου και Αλέκα Καμηλά. Τις επόμενες δύο σεζόν υπήρξε συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή "Ελένη" στον ALPHA.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ALPHA πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου για δύο σεζόν παρουσίασε το talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Λιανός Καριέρα
19-09-2018 ΚΠΙΣΝ-Παρουσίαση προγράμματος ΣΚΑΪ.Γιώργος Λιανός-Μαρία Μπακοδήμου

Τον Ιανουάριο του 2018 ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ το 2019 ήταν ένας από τους παρουσιαστές του νέου κύκλου του Survivor και από το 2021, ο κεντρικός παρουσιαστής.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιανός είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει επίσημα το Survivor All Star, οπότε για ακόμα μια χρονιά ο Γιώργος Λιανός θα μετακομίσει με την οικογένειά του στον Άγιο Δομίνικο, μάλλον στο μαγευτικό ξενοδοχείο που έμενε και πέρυσι (δείτε εδώ φωτογραφίες από το χλιδάτο κατάλυμα).

Λιανός Survivor All Star λεφτά
06/07/2022 Τελικός Survivor:Τριαντάφυλλος-Γιώργος Λιανός

Και το ερώτημα φέτος είναι: Αν οι παίκτες παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο κεντρικός παρουσιαστής πόσα θα παίρνει; Και φυσικά έχουμε την απάντηση!

Ο Γιώργος Λιανός τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμβόλαιο με τον Ατζούν για 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο! Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!