Survivor all Star - έκτακτο: Τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα και δεν θα μπει τελικά

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all Star - έκτακτο: Τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα και δεν θα μπει τελικά

To Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΙ στην πιο απαιτητική εκδοχή του, αυτή του All Star. Βρισκόμαστε 6 μέρες μακριά από την πρεμιέρα του πιο σκληρού ριάλιτι επιβίωσης και οι πληροφορίες που μας έρχονται δεν έχουν σταματημό. Οι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί ενώ , όπως σας έχουμε αποκαλύψει υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο, μια πρώην παίκτρια που δεν έχει φανεί - ακόμα - πουθενά αλλά θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα περιμένει να μπει στο παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή (δείτε εδώ ποια είναι).

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν δείχνουν να τσουλάνε ρόδινα για τον Τούρκο παραγωγό, αφού μπορεί η παραγωγή να ίδρωσε αρκετά για να κλείσει τα συμβόλαια, αλλά ένα έκτακτο περιστατικό απέκλεισε - τουλάχιστον για την τωρινή φάση - έναν πολύ δυνατό πρώην παίκτη Survivor, ένα άτομο που ήθελε πολύ ο Ατζούν αλλά δυστυχώς θα περιμένει για να το έχει, αν το έχει!

Εκτός Survivor All Star ο...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Γιώργος Κόρομι ήταν να μπει στο παιχνίδι στην πρώτη «φουρνιά» κάτι που όμως δεν θα συμβεί αφού ένας τραυματισμός καθιστά αδύνατο το γεγονός να τρέχει στους στίβους μάχης.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αναχωρούν για το Survivor All Star οι παίκτες - Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος

Οι γιατροί του είπαν να μείνει μακριά και παρ' ότι και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα τα καταφέρει.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, τον είχαν πετύχει οι κάμερες έξω από τα γραφεία της παραγωγής αλλά... δεν πήγε καλά αυτό (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στο τραπέζι της παραγωγής του Ατζούν η ημερομηνία που έχει πέσει προτεινόμενη για τον μεγάλο τελικό είναι 11 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη ή 18 Ιουλίου που πέφτει πάλι ημέρα Τρίτη. Η απόφαση θα παρθεί κατά την διάρκεια του ριάλιτι, βλέποντας και κάνοντας κλασικά...

Οπότε... έχουμε πολλούς ακόμα να δούμε στο παιχνίδι μέχρι τότε, άρα δεν αποκλείουμε το γεγονός πως θα τον δούμε αργότερα μέσα αν κι εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέψουν!