Παίκτης του Survivor All Star μάρσαρε επιδεικτικά με τη μηχανή του και απέφυγε τις κάμερες - Η ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη

«Ο “παπασούζας” ποιος είναι;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παίκτης του Survivor All Star μάρσαρε επιδεικτικά με τη μηχανή του και απέφυγε τις κάμερες - Η ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το Survivor All Star, το οποίο αναμένεται σε λίγο καιρό να βγει στον αέρα (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) και ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι πρώτες παίκτες που έχουν κλειδώσει και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά τις γυναίκες που είναι σίγουρες, έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στο Γαλάτσι όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμασίες για τους υποψήφιους παίκτες, ένας από τους οποίους δεν δέχτηκε να μιλήσεις στους δημοσιογράφους και... μάρσαρε την μηχανή του και έφυγε άρον άρον.

Σούσουρο με παίκτη του Survivor All Star

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος προκάλεσε την ενόχληση τόσο της Ελεονώρας Μελέτη όσο και των συνεργατών της.

«Ο “παπασούζας” ποιος είναι;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια ενώ ο Κώστας Τσουρός είπε από πλευράς του: «Δεν χρειάζεται να πας να σκοτώσεις τους ανθρώπους».