Survivor All Star: Αποκάλυψη! Δεν την έχουν δείξει σε κανένα trailer - Η παίκτρια που κρατάνε stand by σε περίπτωση που χρειαστεί

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Αποκάλυψη! Δεν την έχουν δείξει σε κανένα trailer - Η παίκτρια που κρατάνε stand by σε περίπτωση που χρειαστεί

Έχουμε ακόμα δυο εβδομάδες για την πρεμιέρα του Survivor All Star και το τι έχει βγει στην φόρα δε λέγεται! Αρχικά, όλοι οι παίκτες πλέον έχουν γίνει γνωστοί από το ίδιο το ΣΚΑΙ με τα trailer που δημοσίευσε. Έτσι δεν είναι;

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζη, Στάθης Σχίζα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα (αν και με αυτό που μαθεύτηκε για εκείνη πριν από λίγα λεπτά δεν ξέρουμε αν θα περάσει καλά μέσα στο παιχνίδι), Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος και δεν ξέρω κι εγώ αν ξέχασα κανέναν! Τέλος πάντων, τα ονόματα που θα μπουν μέσα είναι πλέον γνωστά!

Το Youweekly.gr, όμως, που ξέρετε πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ειδικά όσον αφορά το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης έψαξε, έμαθε γιατί... αναρωτιόταν πως γίνεται να είναι όλα τόσο φανερά; Και βρήκε τι κρύβει η παραγωγή του Survivor!

Η πρώτη back up παίκτρια του Survivor All Star

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό έχουν υπογραφεί παραπάνω από 40 προσύμφωνα για το ριάλιτι. Διάφοροι παίκτες δηλαδή από προηγούμενες σεζόν έχουν δεσμευτεί με την εταιρία του Ατζούν πως αν χρειαστεί θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθούν στο παιχνίδι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποτε τους ζητηθεί.

Ποιο όνομα, όμως, είναι πρώτο στη λίστα ως backup παίκτρια;

Μπήκε στις αρχές Μαρτίου στο Survivor 5 αλλά κατάφερε να κάτσει στον Άγιο Δομίνικο μόνο για δυο μήνες περίπου. Ωστόσο το όνομά της σχολιάστηκε αρκετά όπως και οι αγωνιστικές της επιδόσεις. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο στίβος, και συγκεκριμένα οι αποστάσεις των 3 και 5 χιλιομέτρων, είναι το πάθος της- παρά το νεαρό της ηλικίας της ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο λόγος φυσικά για την Τζο Μαριδάκη!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα πέρασε τα εργομετρικά τεστ με μεγάλη επιτυχία και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην αναμονή.