Survivor All Star: Δεν έχουν ξανά ακουστεί τα ονόματά τους - Οι τρεις νέοι παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Έγινε η ανατροπή λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Δεν έχουν ξανά ακουστεί τα ονόματά τους - Οι τρεις νέοι παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star για αυτό και οι ετοιμασίες κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς και όλα κατευθύνονται προς την στην τελική ευθεία. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα από τον ΣΚΑΙ τα "αστέρια" που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου (δείτε εδώ αν θα πάει τελικά η όχι).

Ανατροπή με τους παίκτες του Survivor All Star

Σύμφωνα με τα όσα έχουν, βέβαια, κυκλοφορήσει, οι γυναίκες είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.

Σύμφωνα όμως με την Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Πρωινό Μας» υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει και μάλιστα σήμερα και αύριο γυρίζονται τα trailer των υποψηφίων. Σύμφωνα, ακόμη, με την δημοσιογράφο, υπάρχουν τρεις παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Αυτοί είναι η Τζο Μαριδάκη, ο Νικόλας Αγόρου και η Στέλλα Ανδρεάδου, τους οποίους δεν τους είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής.

Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Γιώργος Λιανός, μιας και πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί (παίκτες, που δεν έχουν αναφερθεί σε κάποιο ρεπορτάζ) σε χρόνους φίλε. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ» (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε).