Ακούστηκε για πρώτη φορά - Αποκάλυψη ''βόμβα'' από τον Λιανό για το Survivor all star

Λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ακούστηκε για πρώτη φορά - Αποκάλυψη ''βόμβα'' από τον Λιανό για το Survivor all star

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός στο κανάλι του Fipster στο youtube μιλώντας αναλυτικά για τα πλάνα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πότε φεύγει για Άγιο Δομίνικο και τέλος τι θα συμβεί με το The voice στον ΣΚΑΪ.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής χάρισε πολύ γέλιο μέσα από τις δηλώσεις του και ειδικά με όσα απάντησε στην κατηγορία ''Θάρρος ή αλήθεια'', η οποία ήταν μια καλή - όπως φάνηκε ευκαιρία - για να εκμαιεύσουμε πληροφορίες για το survivor all star (δείτε εδώ το συνολικό κόστος για το φετινό παιχνίδι).

O Λιανός, αν και γενικά όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ προσεκτικός με τις δηλώσεις του και με όσα τον ρωτάνε οι κάμερες εκπομπών, φαίνεται τώρα, που πλησιάζει το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο μπορεί και κάνει πιο άνετα τοποθετήσεις.

Έτσι λοιπόν αποκάλυψε, πως πολλά από τα ονόματα των παικτών, που έχουν διαρρεύσει, ισχύουν και θα τους δούμε στους στίβους μάχης, από την άλλη όμως υπάρχουν παλιοί παίκτες, πολύ δυνατοί αγωνιστικά, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί από κανένα ρεπορτάζ και όμως θα μας απασχολήσουν.

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τους παίκτες του Survivor all star

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί (παίκτες, που δεν έχουν αναφερθεί σε κάποιο ρεπορτάζ) σε χρόνους φίλε. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.