Χρήματα που ζαλίζουν - Αυτό είναι το συνολικό κόστος του Survivor All Star

Τα παίζει όλα για όλα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήματα που ζαλίζουν - Αυτό είναι το συνολικό κόστος του Survivor All Star

To Survivor All Star βρίσκεται ένα βήμα πριν βγει στον αέρα για πρώτη φορά και η αγωνία του κοινού για όλα όσα πρόκειται να δούμε φέτος στον Άγιο Δομίνικο, είναι μεγάλη, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τη μεριά του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την λίστα των παικτών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με το θέμα του Γιώργου Αγγελόπουλου να παραμένει ανοιχτό (δείτε εδώ ποια είναι η τελευταία εξέλιξη), το Survivor All Star έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους ιθύνοντες του σταθμού.

Το κόστος του Survivor All Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το μέσο κόστος επεισοδίου ορίζεται στα 100.000 ευρώ για τηλεθέαση έως 20% ενώ από εκεί και πέρα, για κάθε επιπλέον μονάδα τηλεθέασης που θα καταγράφει το Survivor All Star, το κόστος επεισοδίου θα αυξάνεται κατά 4.000 ευρώ. Το νέο στοιχείο ότι θα υπάρχει και ανώτατο όριο στη ρήτρα τηλεθέασης καθώς και πρόβλεψη... θριάμβου από τον Τούρκο παραγωγό.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν η τηλεθέαση πιάσει το 40%, το κόστος θα εκτοξευθεί στα 200.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Το συνολικό κόστος του Survivor για 120 επεισόδια ξεκινά από τα 12 εκατομμύρια ευρώ και φτάνει τα 14,4 εκατομμύρια ευρώ αν όλα τα επεισόδια χτυπήσουν ποσοστό τηλεθέαση 25%.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέτει ανώτατο όριο στη ρήτρα τηλεθέασης καθώς πιστεύει πολύ στο προϊόν και στοχεύσει σε υψηλά έπαθλα για τη δοκιμασία στον στίβο της... prime time.

Η παραγωγή θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου (δείτε εδώ πότε θα γίνει η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης).