«Ο Ντάνος δεν μιλάει με την παραγωγή, μιλάει με τον πρόεδρο κατευθείαν»

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει αναφερθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στις πρωινές εκπομπές, τα σάιτ και τα ΜΜΕ γενικότερα. Έχει δημιουργηθεί ένα χάος με το αν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του Survivor και στο All Star παιχνίδι και φαίνεται πως ο Ατζούν του έχει "τάξει" τα πάντα για να καταφέρει να τον πείσει.

Ο ίδιος δεν έχει παραδεχθεί τίποτα ακόμη, αν και έγινε μία σχετική ανακοίνωση μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, γεγονός που φαίνεται πως κάνει την κατάσταση πιο επίσημη. Μάλιστα, ένας από τους παίκτες που ήδη έχουν πει το "ναι" μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα την Πέμπτη 15/12 και επιβεβαίωσε την συμμετοχή του.

Ο παίκτης που επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στη ζωή του μέχρι τώρα, στην συμμετοχή του στο ριάλιτι την προηγούμενη φορά, αλλά στα τωρινά δεδομένα. Δεν δίστασε να προχωρήσει και σε αποκαλύψεις για τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

«Φυσικά και έχω βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια, έχω ακόμα δυσλεξία. Η σύζυγος, όταν έμαθε ποιος είναι ο μισθός στο survivor με έδιωξε, φυσικά και με στηρίζει. Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδό μου στο all star και τώρα λένε πως θα είμαι η πρώτη αποχώρηση. Εγώ δεν πιστεύω πως θα περάσω Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, θα φύγουμε νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια: «Στα αλήθεια μαλώνουμε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά τρολάρει ο ένας τον άλλον. Έχω έρθει εδώ στον Άγιο Κυπριανό για να λύσω τα μάγια του Τριαντάφυλλου, γιατί τρέχω σαν τον Σάκη Ρουβά. Έχω χάσει δεύτερη φορά από τον Τριαντάφυλλο. Στα δοκιμαστικά έφευγε αυτός, έμπαινα εγώ και είπε “θέλω να δω πως θα τα πας”. Με αυτές τις μπούρδες που διαβάζω, ότι βάζει ρήτρες στην παραγωγή, είναι λογικό να μην πάει ο Τριαντάφυλλος».

«Ο κόσμος δεν στηρίζει το ζευγάρι που θα μπαίνει στημένο και διαβασμένο, θα το αδειάσει ο κόσμος. Είναι δίκαιο που όλοι οι παίκτες θα παίρνουν τα ίδια λεφτά», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο εξήγησε: «Ο Ντάνος θα μπει σαν παίκτης κανονικά, στα δοκιμαστικά δεν τον είδαμε, αυτός δεν μιλάει με την παραγωγή, μιλάει με τον πρόεδρο κατευθείαν».