Του τα έχουν τάξει πολλά - Πέφτει στα πόδια του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Ατζούν για το Survivor All Star

Θα γίνει... "χρυσός" μετά το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Του τα έχουν τάξει πολλά - Πέφτει στα πόδια του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Ατζούν για το Survivor All Star

Ένα τεράστιο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star που ετοιμάζει να κάνει πρεμιέρα αρχές Γενάρη και μάλιστα φημολογείται πως φεύγουν για Άγιο Δομίνικο από μέρα σε μέρα (δείτε εδώ το συνολικό κόστος του παιχνιδιού).

Πολλοί παίκτες έχουν ήδη "κλειδώσει" και έχουν αποκαλύψει από μόνοι τους πως θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης (όπως για παράδειγμα αυτός εδώ), ωστόσο οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε για το αν θα δούμε ή όχι τον πολυαγαπημένο Ντάνο.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την συμμετοχή του, ωστόσο τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα μιλούν για ακριβώς τι αντίθετο και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιδιώκει μόνο ο Ατζούν να "κλείσει" τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και μεγάλοι χορηγοί και brand.

Φαίνεται, μάλιστα, πως του έχουν τάξει πολλά για αυτό και εκείνος βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο "ναι".

«Μίλησα εχθές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Ανακαλώ για όσα είπα για εκείνον που δεν με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ό, τι είχα να πει το είπε και σε ό, τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είχε αποκαλύψει επίσης η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ περισσότερα).

Από την άλλη, η εκπομπή «Γεια σου» και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας το Σάββατο 10/12 αποκάλυψε με ρεπορτάζ του ότι ο Ντάνος φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια του με την παραγωγή.

Όπως ειπώθηκε, φαίνεται πως ο ίδιος επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική διαφορετική από αυτή που επισκέφτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και έκανε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πέφτει στα πόδια του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Ατζούν για το Survivor All Star

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη και οριστική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου....