"Έσκασε" τώρα η βόμβα: Μπαίνει τελικά στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πώς είπε τελικά το "ναι";

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγο καιρό το Survivor All Star (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα βγει στον αέρα) και μάλιστα έχουν "κλειδώσει" ήδη οι πρώτοι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Οι γυναίκες είναι:

Οι άντρες:

Ερωτηματικό ακόμα είναι βέβαια η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, μιας και τα δημοσιεύματα συνεχώς αλλάζουν. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα τον δούμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) ωστόσο πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο Ντάνος δεν θα εμφανιστεί ως παίκτης, αλλά με έναν διαφορετικό ρόλο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη πέταξε μια ασύλληπτη "βόμβα" στον αέρα του "Πρωινού μας". Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόκειται να μπει στο "Survivor All Star", παρόλο που ο ίδιος το έχει αρνηθεί αρκετές φορές.

"Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα" είπε η δημοσιογράφος.

Ετός από τον Ντάνο, σε σκληρές διαπραγματεύσεις για να πει το πολυπόθητο "ναι" είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης.