Αποκλειστικό: Σάλος λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star - Μαθεύτηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα...

Αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Σάλος λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star - Μαθεύτηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα...

Η Κατερίνα Δαλάκα από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό καθώς μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Πέτυχε πολλές διακρίσεις στο τάε κβο ντο και συγκεκριμένα κατέκτησε μαύρη ζώνη. Ωστόσο την κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα το αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια.

Η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν το 2006 σε αγώνα 300 μέτρων μετ' εμποδίων όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση. Το 2007 έκανε πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων α' στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στα 300 εμπόδια με επίδοση 45.02, ρεκόρ το οποίο καταρρίφθηκε το 2013.

Διαβάστε επίσης: Διέψευσε τις φήμες: Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star

Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες), εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην Λιλ της Γαλλίας στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων, όπου κατέκτησε την 8η θέση, και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου 2016 στο Άμστερνταμ με την σκυτάλη 4x400 γυναικών.

Η Survivor Δαλάκα

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor 2018, στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019 Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση ενώ τώρα, θα είναι μια από τους αυτούς που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι μέρες και τι ώρες θα προβάλλεται).

Ωστόσο πριν από λίγο μάθαμε κάτι που... θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω! Για αρχή να τονίσουμε το γεγονός πως έρχονται στο φως πληροφορίες για το παιχνίδι ενώ οι παίκτες δεν έχουν πετάξει ακόμα. Δηλαδή ότι λέγεται κι ότι γράφεται και το ακούνε και το διαβάζουν και η παρακάτω πληροφορία σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστη γι' αυτούς.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Το χρυσό deal του Γιώργου Λιανού - Πόσα λεφτά θα παίρνει την εβδομάδα για το Survivor All Star

Πριν από λίγα 24ωρα η έγκυρη πηγή μας - εδώ και πολλά χρόνια - μας μετέφερε πως υπάρχουν τρεις παίκτες που έχουν κλείσει με τον Ατζούν συμφωνία για παραπάνω από 5.000 ευρώ την εβδομάδα που λέγεται πως θα παίρνουν όλοι. Τον πρώτο σας τον αποκαλύψαμε εχθές (δείτε εδώ ποιος είναι) ενώ ο δεύτερος είναι... η Κατερίνα Δαλάκα!

Όπως φαίνεται κατάφερε να «πουλήσει» τον εαυτό της καλά και να διεκδικήσει αυτό το κάτι παραπάνω! Να σημειωθεί πως σε προηγούμενη συμμετοχή της η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η πρωταθλήτρια στίβου που έμεινε 19 ολόκληρες εβδομάδες στο Survivor 3 κέρδισε 228.000 ευρώ. Αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο Survivor 3, τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ, ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα ενός ριάλιτι.

Αναμένετε, επιστρέφουμε και με το τρίτο όνομα...