Διέψευσε τις φήμες: Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star

Αυτό δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διέψευσε τις φήμες: Ραγδαίες εξελίξεις με την συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star

Εν όψει του Survivor All Star, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών εκπομπών στήνουν καθημερινά καρτέρι έξω από τα γραφεία του Ατζούν προσπαθώντας για ένα πλάνο και μια δήλωση από τους φετινούς συμμετέχοντες.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, κατάφερε να «τσακώσει» ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης: τον Στάθη Σχίζα, κι όχι απλά τον πέτυχε, αλλά του απέσπασε και κάποιες πολύ σημαντικές δηλώσεις - αποκαλύψεις.

Εδώ και λίγες ημέρες φημολογείται πως τρία συγκεκριμένα άτομα, από αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί, κατάφεραν κι έκλεισαν «χρυσό» συμβόλαιο με τον Τούρκο παραγωγό που ξεπερνά τα 5.000 ευρώ ως μισθό ανά εβδομάδα. Το ένα είναι σίγουρο και σας το έχουμε αποκαλύψει πρώτοι πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ ποια παίκτρια έκλεισε την πιο μυθική αμοιβή για φέτος). Το δεύτερο, ήταν αυτό του Στάθη, το οποίο όμως δεν ισχύει αφού το διέψευσε ο ίδιος κατηγορηματικά μπροστά στις κάμερες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που το έχουμε ξαναζήσει. Δεν είναι κι ότι καλύτερο για την Αλεξάνδρα, είναι λες και έχει άντρα ναυτικό 6 μήνες εδώ κι 6 μήνες εκεί. Δεν είμαι μέσα στα άτομα που θα πάρουν παραπάνω χρήματα αλλά αν μπορέσει κάποιος και το κάνει αυτό, μπράβο του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο περσινός νικητής του Survivor.

Διαβάστε επίσης: Θα φτάσει τέτοιο ποσό στο Survivor All Star; Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας από το Survivor 5

Ποια η αμοιβή του Λιανού για το Survivor All Star

Σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός θα μετακομίσει με την οικογένειά του στον Άγιο Δομίνικο, μάλλον στο μαγευτικό ξενοδοχείο που έμενε και πέρυσι (δείτε εδώ φωτογραφίες από το χλιδάτο κατάλυμα) και το ερώτημα φέτος είναι: Αν οι παίκτες παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο κεντρικός παρουσιαστής πόσα θα παίρνει; Και φυσικά έχουμε την απάντηση!

Διαβάστε επίσης: Δεν ανακοινώθηκε μέσα από τα trailer - Πρώην παίκτης ''έδωσε'' μόνος του τη συμμετοχή του στο Survivor all star

Λιανός Survivor All Star λεφτά

Ο Γιώργος Λιανός τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμβόλαιο με τον Ατζούν για 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο! Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!