Δεν ανακοινώθηκε μέσα από τα trailer - Πρώην παίκτης ''έδωσε'' μόνος του τη συμμετοχή του στο Survivor all star

Ανατροπή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν ανακοινώθηκε μέσα από τα trailer - Πρώην παίκτης ''έδωσε'' μόνος του τη συμμετοχή του στο Survivor all star

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Survivor All Star που σύντομα έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Ήδη τα πρώτα trailer έχουν γυριστεί και έτσι το κοινό μαθαίνει σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα, που αναμένεται να δει στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποια παίκτρια κρατάει stand by η παραγωγή).

Γενικότερα είχαμε δει να διαρρέουν κάποια πρώτα ονόματα, που θα πάνε στο παιχνίδι με δηλώσεις από πολλούς συμμετέχοντες να καρφώνουν το αν θα πάνε και άλλοι ωστόσο να καταφέρνουν να το κρύψουν καλά.

Για την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν το πως θα χωριστούν οι ομάδες. Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης. Ενώ, ακόμη 5 πρόσωπα ανακοινώθηκε επίσημα πως μπαίνουν στο παιχνίδι.

Φυσικά έχουμε δει η παραγωγή να κάνει την ανατροπή, να βάζει δηλαδή κάποιους παίκτες στην αρχή και στη συνέχεια να βάζει πρόσωπα - ως προσθήκες - τα οποία τα πιστεύει με σκοπό να ανεβάσουν το παιχνίδι.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση πρώην παίκτη Survivor για τη συμμετοχή του στο Survivor all star

Η ημέρα, που οι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν το αεροπλάνο και θα πετάξουν για τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου είναι πλέον πολύ κοντά. Γενικότερα είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε, πως δε θα υπάρξει κάποια νέα αμφιβολία για συμμετοχή παίκτη.

Όλα αυτά όμως μέχρι να δούμε τη νέα ανάρτηση - την Τρίτη 27/12 - από πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να φτάσει πολύ μακρία.

Για την αγωνιστικότητα του δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά η συμπεριφορά του ήταν ομολογουμένως αμφιλεγόμενη αφού, ο Άρης Σοϊλέδης έβγαζε μέσα στο ριάλιτι κάποιες εντάσεις.

Ο ίδιος λοιπόν μέσα από ένα Q&A, που έκανε στο λογαριασμό του στο instgram απάντησε σε ερωτήσεις και μία από αυτές, άφησε σοβαρές αιχμές για την επιστροφή του στο Survivor (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Αντωνά για τον Σοϊλέδη και το All Star).

Survivor all star