«Eμείς είχαμε και μια άλλη...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor All Star

Όλα όσα είπε για τον καλό της και το ριάλιτι επιβίωσης

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Eμείς είχαμε και μια άλλη...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor All Star

Το βράδυ της Κυριακής (18/12) ήταν καλεσμένη η Μαρία Αντωνά στην βραδινή εκπομπή «After Dark» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πράγματα και γεγονότα για τον καλό της, Άρη Σοϊλέδη αλλά και για το Survivor All Star που κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ πότε).

Να υπενθυμίσουμε τα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος σχετικά με την περίοδο που βρισκόταν ο σύντροφος της στο ριάλιτι επιβίωσης κα πως την αντιμετώπιζαν τα social.

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκε πως όλη αυτή η κατάσταση ήταν αμήχανη γιατί οτιδήποτε και να έλεγε την "έστηναν" στον τοίχο, διότι ήταν η σύντροφος του. Ακόμη, είπε ότι επειδή τυχαίνει να έχει κάποιες Α γνωριμίες μάθαινε μερικά από όσα ακούγονταν για αυτή, χωρίς πάντα να ισχύει.

«Ήταν αμήχανο πολύ γιατί ότι κι αν έλεγα Θέμη, είτε το κοιτούσα καλώς είτε το κοιτούσα κάπως είτε έλεγα ένα «και» είτε έλεγα ένα «καλησπέρα» είτε έλεγα ένα «Άρης», έπρεπε να λογοδοτήσω και έπρεπε να κριθώ για αυτό. Οποιαδήποτε στάση κι αν έπαιρνα, είτε αυτή ήταν αρνητική είτε αυτή ήταν θετική, θεωρούσαν ότι ήταν επιτηδευμένο. Που δεν ήταν επιτηδευμένο απλά ουσιαστικά επειδή και εγώ είμαι στον χώρο της τηλεόρασης και τυγχάνει να έχω και γω κάποιες γνωριμίες, όπως έχουμε όλοι μας, μάθαινα κάποια πράγματα».

«Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα. Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα» πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Αντωνά στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοιϊλέδη και το Survivor All Star

Για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και την περσινή του συμμετοχή στο Survivor μίλησε η Μαρία Αντωνά καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

«Με τον Άρη έζησα πράγματα τα οποία δεν έζησα σε πιο μικρή ηλικία. Εννοώ τρέλες και όλα αυτά που έκανα με τον Άρη, δεν τα έκανα στα 20, εμένα μου ήρθαν στα 28. Όλο αυτό το διάστημα από τα 20 μέχρι τα 28 μου ήμουν ένα παιδί το οποίο δούλευε πάρα πολύ, δεν είχα δώσει έμφαση στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε για το πρώτο ταξίδι της με τον Άρη Σοϊλέδη στην Κέρκυρα. Ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που σου έκλεισε εισιτήριο και εσύ πήγες μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι τον υπολόγιζες» και σχολίασε η Μαρία Αντωνά: «Έχει κάνει πολλά πράγματα, δεν τον υπολόγιζα, τότε στην αρχή ήθελα να κάνω πράγματα που δεν είχα κάνει μέχρι τότε, έκανα τρέλες».

Για την συμμετοχή του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor: «Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα.

Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα», ανέφερε η Μαρία Αντωνά καλεσμένη στο After Dark.