Survivor All Star: Είναι επίσημο - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Είναι επίσημο - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Το Survivor All Star επιστρέφει και επίσημα πλέον! Ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και έδωσε μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της σεζόν. Τα πράγματα σοβάρεψαν ακόμη περισσότερο, όμως, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ αποφάσισε να δημοσιεύσει το πρώτο τρέιλερ για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία», ακούγεται αρχικά στο βίντεο και στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα από τους προηγούμενους κύκλους, όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ηλία Γκότση, Νικόλα Αγόρου, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή, Ανθή Σαλαγκούδη, Αλέξη Παππά, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το πρώτο τρέιλερ για το Survivor All Star

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως όλοι όσοι παρουσιάστηκαν θα βρίσκονται στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα, όσον αφορά τον Ντάνο, η κατάσταση είναι μετέωρη, αν και ένας από τους παίκτες που έχουν ήδη πει το ναι, ο οποίος δεν προβάλλεται και στο τρέιλερ, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του.

Το βίντεο, έπειτα, κλείνει με τη φράση: «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές» και αφήνει τα υπόλοιπα στην φαντασία των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το "ναι" έχουν πει...

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.