Φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο - Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Τι εγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/giorgoslianoss
Instagram/giorgoslianoss

Από μέρα σε μέρα φτάνει η πρεμιέρα του Survivor All Star όπου παλιοί και αγαπημένοι παίκτες θα επιστρέψουν στον στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση για το ριάλιτι επιβίωσης που φέτος ειδικά υπόσχεται πολλά.

Μπορεί να μην έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει και μάλιστα σήμερα και αύριο γυρίζονται τα trailer των υποψηφίων. Μάλιστα, υπάρχουν τρεις παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Αυτοί είναι η Τζο Μαριδάκη, ο Νικόλας Αγόρου και η Στέλλα Ανδρεάδου, τους οποίους δεν τους είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής. Δείτε εδώ ποια είναι όλα τα ονόματα που θα πετάξουν για τις Δομινικανή Δημοκρατία.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί (παίκτες, που δεν έχουν αναφερθεί σε κάποιο ρεπορτάζ) σε χρόνους φίλε. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ», έχει πει στην τελευταία του συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, συγκεκριμένα, λίγες ημέρες αργότερα, ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να διαφημίσει το Survivor All Star που αναμένεται να είναι "φωτιά" όπως και τα νούμερα τηλεθέασης που θα χαρίσει στον ΣΚΑΙ, έκανε ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο την οποία έχει τραβήξει από πέρσι και έγραψε στη λεζάντα του «Το βλέπω να ‘ρχεται!»

Δείτε επίσης ποιο είναι το συνολικό κόστος του Survivor All Star, αφού ο Ατζούν τα παίζει όλα για όλα.