Survivor All Star: Ανατριχιάζει το trailer με την Δαλάκα - Τα 4 πρόσωπα "φωτιά" που μπαίνουν μαζί της

Θα γίνει το έλα να δεις φέτος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ανατριχιάζει το trailer με την Δαλάκα - Τα 4 πρόσωπα

Το Survivor All Star επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με την πρεμιέρα του στις 8 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται στις 21:00 (δείτε ποιες ημέρες). Ορισμένοι λοιπόν από τους παίκτες, ήδη έχουν ανακοινωθεί και τα ονόματα είναι στην κυριολεξία "φωτιά". Πολύ δυνατοί αγωνιστικά αλλά και τηλεοπτικά...

Όλα τα πρόσωπα του Survivor All Star

Την Κυριακή 18/12, το κανάλι αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και δημοσιεύοντας δύο απανωτά τρέιλερ ανακοινώνοντας έτσι τους πρώτους παίκτες που θα είναι και επίσημα στο παιχνίδι. Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, του Ηλία Γκότση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σάκη Κατσούλη. Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα και εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας αναταραχή.

Στο δεύτερο βίντεο φανερώθηκαν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι ομάδες λοιπόν, έχει γίνει γνωστό πως θα διαμορφωθούν! Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Επίσης, μέσα από το Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά, σήμερα Τετάρτη 21/12, αποκαλύφθηκαν ακόμα πέντε πρόσωπα που θα δούμε στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Στο πρώτο trailer είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα (η οποία λόγω της συμμετοχής της χώρισε από τον σύντροφό της), αλλά και την Εύη Σαλταφερίδου.

Στο δεύτερο την Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Στο τελευταίο για σήμερα, τον Ηλία Μπόγδανος.